Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


28-02-2021, 01:06:17

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Topfield 4010 PVR  (gelezen 4789 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ikea

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 216
  • Karma : +0/-0

Topfield 4010 PVR
« Gepost op: 08-06-2008, 23:58:03 »
Prachtig toestel, gemakkelijk hanteerbaar!
Maar ... stel je voor dat je de afstandsbediening niet bij het.
Kan je zonder afstandsbediening wisselen tussen "radio" en "TV"? Als de ontvanger op "radio" staat, kan je wel al de radiozenders doorlopen, en als de ontvanger op "TV" staat, kan je de TV-zenders doorlopen. Maar switchen tussen radio en TV lukt me niet. Iemand een idee?
Ik weet natuurlijk wel dat voor bepaalde zaken de afstandsbediening noodzakelijk is....
« Laatst bewerkt op: 28-07-2008, 11:02:33 door ikea »

Offline ikea

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 216
  • Karma : +0/-0

Topfield 4010 PVR
« Reactie #1 Gepost op: 28-07-2008, 15:40:54 »
Iemand een idee??

Offline Emilio_NTV

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Problemen instellingen TF4010PVR plus
« Reactie #2 Gepost op: 26-10-2008, 22:04:01 »
Beste Ikea,

Ik heb zelf net een 4010PVR plus aangeschaft, maar ik kom niet geheel uit de instellingen. Daarnaast vind ik de handleiding bij het apparaat wat beperkt. Dit kan echter ook aan mijn beperkte kennis op het gebied van SAT-TV liggen. Het probleem is als volgt.

Ik kan niet op 1 tuner alle zenders (de nederlandse) krijgen i.v.m. de verschillende frequenties. Ned1 en SBS6 zitten op instelling Freq. 10750, terwijl de RTL-s op Freq. 10600 bereikbaar zijn. Om toch alle zender te krijgen ben ik genoodzaakt om bij zappen te wisselen tussen tuners, ook al zet ik de zenderlijst op ALL TUNERS. Bij de instellingen heb ik de tuners gescheiden, de LNB Spanning op AAN en de 22 KHZ optie ook op AAN.

Op de Philips dsx 7072 is het echter wel prima te doen, waarbij de freq. op 10600 staat.

Enige suggestie?

Emile


Citaat van: ikea;28912
Prachtig toestel, gemakkelijk hanteerbaar!
Maar ... stel je voor dat je de afstandsbediening niet bij het.
Kan je zonder afstandsbediening wisselen tussen "radio" en "TV"? Als de ontvanger op "radio" staat, kan je wel al de radiozenders doorlopen, en als de ontvanger op "TV" staat, kan je de TV-zenders doorlopen. Maar switchen tussen radio en TV lukt me niet. Iemand een idee?
Ik weet natuurlijk wel dat voor bepaalde zaken de afstandsbediening noodzakelijk is....

Offline ikea

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 216
  • Karma : +0/-0

4010 Pvr
« Reactie #3 Gepost op: 30-12-2008, 20:17:32 »
Heb nu pas dit berichtje gelezen.
Is je probleem eigenlijk al opgelost?
We hebben ondertussen nog eens al de zenders ingeladen op Tuner 1
Tuner 2 gebruik ik totaal niet! Je zou wel een lus kunnen maken, maar je hebt veel verlies ( tenzij dat je twee kabels van de schotel naar de ontvanger laat komen natuurlijk).
Voor de rest heb ik nog geen noemenswaardige problemen gehad. TV Vlaanderen werkt perfect, ook in het lekker warme zuiden :)

Offline motopy60

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

topfield 4010pvr
« Reactie #4 Gepost op: 21-05-2009, 10:25:00 »
Wie kan ons helpen aan een nederlandse  handleiding van de topfield 4010 pvr plus
Wij zijn niet zo technisch en in het engels lukt het dus helemaal niet
leek ons een leuk apparaat maar kunnen hem niet instellen

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

Topfield 4010 PVR
« Reactie #5 Gepost op: 25-05-2009, 11:20:29 »
kan je hier wat mee??

http://www.bombeeck.nl/Service/Handleidingen/index.html
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`