Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-05-2019, 00:34:37

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: os upgraden voor titaniumprogger  (gelezen 2703 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline boksken

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +0/-0

os upgraden voor titaniumprogger
« Gepost op: 24-08-2004, 20:06:28 »
Ik heb een probleem met het upgraden van de os mode om een titakaart te programeren

Offline sandokan

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 84
  • Karma : +0/-0
    • http://

os upgraden voor titaniumprogger
« Reactie #1 Gepost op: 24-08-2004, 22:43:03 »
Van 1.03 naar 1.06?
Channelmaster 120 +180,topfield tf4000pvr;echostar 7000;mr;invacom lnb

Offline technoservice

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

os upgraden voor titaniumprogger
« Reactie #2 Gepost op: 16-09-2004, 23:41:29 »
ik heb dat probleem ook wat kan je hier aan doen wie weet raad ?????????

Offline sandokan

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 84
  • Karma : +0/-0
    • http://

os upgraden voor titaniumprogger
« Reactie #3 Gepost op: 17-09-2004, 10:05:08 »
Titanium card progger gebruiken.
Bij tools kun je dan de kaart upgraden of downgraden.

Nu heb ik her en der op sommige boards ook gelezen dat er problemen waren met dit nadat er een bepaalde file was gebruikt.Ik heb de kaart eigenlijk altijd in versie 1.06 staan en laat dat maar zo heb die problemen dus niet gehad..

http://www.duckfiles.org/board/showthread....&threadid=21367
Channelmaster 120 +180,topfield tf4000pvr;echostar 7000;mr;invacom lnb
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief