Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


05-12-2020, 15:58:57

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: smartbox 301 fta help  (gelezen 9324 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline krismoris

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

smartbox 301 fta help
« Gepost op: 11-04-2008, 22:24:44 »
van de ene dag op de andere opent mijn smartbox niets meer, wat voorheen automatisch ging.
posten op astra geen probleem om te kijken, op hotbird niets meer te zien.
kan iemand mij van de smartbox een uitleg geven hoe ik van 0 moet starten tot ie weer in orde is, heb hem juist, normaal had ik humax 5400z maar smartbox deed alles auto.
iemand de kennis om een leek te helpen.

grtz en bedankt
chris:wacko:

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

smartbox 301 fta help
« Reactie #1 Gepost op: 11-04-2008, 22:54:10 »
je kan punt 2(groen) eens proberen of anders nieuwe firmware in laden
smartbox 301FTA.rar
1.How to update s/w by PC?
======================
1) Prepare a twisted RS232C cable(pin-2 to pin-3,pin-3 to pin-2,pin-5 to pin-5).
2) Connect your PC and receiver with twisted RS-232C cable.
3) Turn on the receiver and press "POWER" key to make it standby, the LED dot will blink.
4) Run the update tool on your PC,Slect the ,press and select the bin file,then click ,upgrade will begin.
5) After finishing, the LED will display "-End"
======================
2.How to Enable Patch or Disable Patch?
======================
Exit all menu, Press F1 key, the LED will display 'H', then press '000'
======================
3.How to Edit Patch key?
======================
After Enable patch key, go to Main Menu-->Installation-->Patch Menu
======================
4.How to update the Patch key?
======================
1) Download the softcam.key from the internet.
2) Prepare a twisted RS232C cable(pin-2 to pin-3,pin-3 to pin-2,pin-5 to pin-5).
2) Connect your PC and receiver with twisted RS-232C cable.
3) Turn on the receiver and press "POWER" key to make it standby, the LED dot will blink.
4) Run the update tool on your PC,Slect the ,press and select the softcam.key file,then click ,upgrade will gin.
5) After finishing, the LED will display "-End"

Offline tinaismail

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 46
  • Karma : +11/-0

smartbox 301 fta help
« Reactie #2 Gepost op: 12-04-2008, 15:51:11 »
ik ben ook al een tijdje beniuewd voor die smartbox 301 welke posten ging je allemaal auto krijgen kan je ze juist hier onder lijsten aub.want ik ben ook van plan om eentje te gaan kopen.met mijn powersky1900 ci cr en sunny 7010 dci kan ik premiere soms auto krijgen tps is ook auto en verder polsat met de juiste keys open.kan ik iets meer krijgen met de smartbox 301 fta????dank u

Offline tinaismail

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 46
  • Karma : +11/-0

smartbox 301 fta help
« Reactie #3 Gepost op: 23-04-2008, 12:27:15 »
Citaat van: tinaismail;28396
ik ben ook al een tijdje beniuewd voor die smartbox 301 welke posten ging je allemaal auto krijgen kan je ze juist hier onder lijsten aub.want ik ben ook van plan om eentje te gaan kopen.met mijn powersky1900 ci cr en sunny 7010 dci kan ik premiere soms auto krijgen tps is ook auto en verder polsat met de juiste keys open.kan ik iets meer krijgen met de smartbox 301 fta????dank u



ik heb een vizyon 7100 fta.ik heb gehoord dat vizyon clone van smartbox is??is dat waar?kent er iemand van die toestellen?

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

smartbox 301 fta help
« Reactie #4 Gepost op: 23-04-2008, 16:53:27 »
ja dat klopt je kan van een vizyon een smartbox van maken maar daarvoor moet je eerst de boot van een smartbox in de vizyon laden dan kun je altijd de firmware gebruiken van een smartbox
maar er is dan geen weg terug je kan hem niet meer terug zetten naar een vizyon want dan heb je de boot nodig van een vizyon en die is nergens te bespeuren op het net
ook deze ontvangers zijn hetzelfde:dragon-x,starsat
van deze 2 ontvangers is de boot wel te vinden op het net

Offline braseirenses

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Re: smartbox 301 fta help
« Reactie #5 Gepost op: 11-08-2012, 19:21:04 »
kan iemand mij uitleggen hoe moet ik doen om mij smartbox 301 fta te apdaten?
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG