Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


25-09-2020, 11:49:44

`

Pagina's: [1] 2 3

Auteur Topic: sharen met st5 combo mvision  (gelezen 14206 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline rakejake

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Gepost op: 08-01-2008, 07:27:34 »
ik ben een nieuw hier kan iemand mij stap voor stap uitleggen hoe ik kan gaan sharen welke instellingen ik moet invoeren of veranderen? of als iemand een documentje heeft waar alles stap voor stap wordt uitgelegd zou ik die dan graag mogen.....
Ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt mij niet.
ook de keys werken niet op mijn toestel
heb de laatste sofware erop gezet van gxmax.com.

st5 combo mvision + router linksys wrt54g

Alvast bedankt marc

Offline blokker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 79
  • Karma : +0/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #1 Gepost op: 08-01-2008, 17:32:22 »
je kunt nu alleen nog naar een newcamd server connecten. je doet dat door in het menu naar netwerk en dan de onderste regel. daar voer je het ip of domijn name in van de newcamd server en de poort en je user\wachtwoord om naar de server te connecten.
hou er rekening mee dat het nog niet echt soepel loopt en dat het beeld best wel vaak weg valt. de ene keer gaat het na een paar seconden vanzelf weer verder soms moet je de box opnieuw opstarten.
ook het rechtstreeks van het net de keyfile halen is mij nog niet gelukt.
heb hem nu twee maanden en baal er best wel van, toen ik hem kocht werd er gezegt dat met een week er wel de goede software zou zijn maar mooi niet dus.

gr blokker

Offline blokker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 79
  • Karma : +0/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #2 Gepost op: 08-01-2008, 17:34:35 »
zie trouwens dat er nieuwe software is, ga dus weer testen of het nu beter gaat.
gr blokker

Offline Plepkeshenkie

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #3 Gepost op: 08-01-2008, 18:17:21 »
Ik heb inmiddels de nieuwe software ook geladen.Er zijn nu bij netwerkinstellingen 2 nieuwe mogelijkheden die ik nog niet begrijp. De eerste is volgens mij bedoeld voor een thuisnetwerk en de tweede heb ik geen idee van. Met newcamd server moet ik zeggen dat dit redelijk werkt. Keys laden via het net werkt bij mij ook goed. Ik zit nu echter te wachten op een gbox connectie die volgens zeggen nog wel moet komen.

Offline rakejake

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #4 Gepost op: 08-01-2008, 19:39:28 »
bedankt voor de info
ga eens proberen

Offline rakejake

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #5 Gepost op: 09-01-2008, 09:54:24 »
ik weet niet hoe ik mijn toestel of router moet instellen
dit zijn de gegevens die ik zie op het toestel ST5 COMBO MVISION???
 
 
Ip 192.168.x.xxx
Subnetmask 255.255.255.0
Gateway 192.168.1.1
Dns 195.130.xxx.xxx
 
Wat moet ik hie nog invullen??
 
Als ik netwerk open op mijn toestel zie ik het volgende
TYPE: DREAMNET
SERVER: 1
SOFTCAM: NEWCAMD
INPUT TYPE: (KAN KIEZEN) DOMAIN OF IP
SERVER: -
PORT: 0
KAN IEMAND MIJ HELPEN OM DIT BOELTJE IN ORDE TE KRIJGEN
MVG MARC
« Laatst bewerkt op: 14-01-2008, 15:56:07 door alain »

Offline blokker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 79
  • Karma : +0/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #6 Gepost op: 09-01-2008, 13:18:36 »
je moet wel een newcamd server hebben waar je naartoe kan connecten, en de gegevens die je dan moet invullen krijg je van degene waarvan je de server mag gebruiken.
gr blokker

Offline The wizzard

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #7 Gepost op: 14-01-2008, 00:06:40 »
Hoi Blokker1,

Dat antwoord heb ik hem ook gegeven in mijn PM.

voor de rest staat het allemaal goed bij hem zo te zien.
Wel even een kantekening voor rakejake de dreamnet instellingen werken nog niet zo goed ik bedoel dus nog niet stabiel genoeg.
Ontvangers: M-Vision HD200 , M-Vision St-5 , sRadix HD receiver.
Schotels: Wavefrontier T55 en de ArchsatDJ85e
LNB\'s Golden interstar 0,2 en Maximum single lnb\'s

Offline Plepkeshenkie

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #8 Gepost op: 14-01-2008, 16:44:00 »
In de laatste software versie zijn er naast dreamnet ook nog een tweetal andere mogelijkheden. Is er een van jullie al op de hoogte wat je met NeuvoVision kan doen. Ik kan hier nog geen enkele info over vinden.

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #9 Gepost op: 16-01-2008, 09:20:33 »
Citaat van: rakejake;26776
ik ben een nieuw hier kan iemand mij stap voor stap uitleggen hoe ik kan gaan sharen welke instellingen ik moet invoeren of veranderen? of als iemand een documentje heeft waar alles stap voor stap wordt uitgelegd zou ik die dan graag mogen.....
Ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt mij niet.
ook de keys werken niet op mijn toestel
heb de laatste sofware erop gezet van gxmax.com.

st5 combo mvision + router linksys wrt54g

Alvast bedankt marc

even een email naar zappsat@xs4all.nl en je krijgt alle benodigde info van mij.

Offline The wizzard

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #10 Gepost op: 24-01-2008, 19:24:37 »
Citaat van: Plepkeshenkie;26908
Is er een van jullie al op de hoogte wat je met NeuvoVision kan doen.


Dit zal over een tijdje publiek gemaakt worden maar dat het leuk is das zeker.
helaas mag ik er niks overzeggen wel dat het niet direct ondersteund wordt door M-Vsion zelf.

Ondertussen zitten we met firmware versie 2.47 & SCAM 1.12 nu werkt Newcamd en Radegast wel maar is niet stabiel op de ST5 op de S5 daartegen heeft het bij mij de gehele dag goed gedraaid maar op de ST5 die hier ook staat een diep drama.
Homenet draaid wel redelijk stabiel.
Ontvangers: M-Vision HD200 , M-Vision St-5 , sRadix HD receiver.
Schotels: Wavefrontier T55 en de ArchsatDJ85e
LNB\'s Golden interstar 0,2 en Maximum single lnb\'s

Offline blokker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 79
  • Karma : +0/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #11 Gepost op: 25-01-2008, 14:45:05 »
bij mij werkt het nu redelijk op de st5, er zit alleen wel een lelijke bug in. als je hem op dat NeuvoVision zet dan kun je daar niet meer vanaf, als je het wel probeerd gaat de box booten.
heb een bootloader update moeten doen om hem weer op dream te krijgen en was dus alle instellingen kwijt.
het lukt mij ook nog steeds niet om keys van het net te halen maar mischien heb ik niet de juiste url.
gr blokker

Offline Plepkeshenkie

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #12 Gepost op: 25-01-2008, 16:34:28 »
Ik moet zeggen dat met de laatste software versie het bij mij nu wel goed werkt.Met newcamd geen uitval meer het zappen gaat een stuk sneller en niet onbelangrijk het zappen tussen kaart emu sharing en dvb t gaat bij mij nu echt probleemloos. Is er misschien iemand onder jullie die weet wat je met Nuevo Mvision kan doen. Deze instelling is mij niet duidelijk.

Offline The wizzard

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 17
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #13 Gepost op: 25-01-2008, 21:12:54 »
Citaat van: Plepkeshenkie;27188
Is er misschien iemand onder jullie die weet wat je met NeuvoVision kan doen. Deze instelling is mij niet duidelijk.


Ik kan er nog niet heel erg over uitweiden maar het heeft iets met sharing temaken met een hele grote server.
Deze heeft overigens niks Met M-vision zelf temaken.

Ja Blokker das een grote foute mega bug in deze firmware, ik had het ook maar heb het opgelost door het netwerk even uit te zetten box herbooten daarna weer op newcamd of radegast en het werkt weer.
Radegast zapt sneller als newcamd al is de laatse stabieler.
Ik zal maandag even met me spaanse vrienden bellen en er over hebben er zitten nog wel wat meer foutjes in deze firmware zo werkt component uitgang ook niet goed.
Ontvangers: M-Vision HD200 , M-Vision St-5 , sRadix HD receiver.
Schotels: Wavefrontier T55 en de ArchsatDJ85e
LNB\'s Golden interstar 0,2 en Maximum single lnb\'s

Offline Plepkeshenkie

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

sharen met st5 combo mvision
« Reactie #14 Gepost op: 26-01-2008, 19:23:42 »
Inmiddels is er weer nieuwe software verschenen. Nu is het boot probleem opgelost. Ik zet de nieuwe software wel even inde bijlage
Pagina's: [1] 2 3
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`