Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


29-11-2020, 14:37:40


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Vizyon VZ-7100FTA  (gelezen 9470 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline gklaas

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Gepost op: 14-11-2007, 14:27:10 »
:oKan iemand mij helpen aan software voor deze doos. Er zouden dan leuke dingen mee kunnen, maar ik vind alleen info op turkse sites, en dat kan ik helaas niet vertalen.:confused:

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Reactie #1 Gepost op: 14-11-2007, 17:53:10 »
probeer deze eens:
VIZYON-2007-9-29.rar

Offline gklaas

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Reactie #2 Gepost op: 15-11-2007, 08:53:02 »
Zal het vanavond  doe. Alvast bedankt. :)

Offline tinaismail

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 46
  • Karma : +11/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Reactie #3 Gepost op: 16-11-2007, 14:03:47 »
Citaat van: gklaas;25266
:oKan iemand mij helpen aan software voor deze doos. Er zouden dan leuke dingen mee kunnen, maar ik vind alleen info op turkse sites, en dat kan ik helaas niet vertalen.:confused:


inderdaad een goeie ontvanger want een vriend van mij heeft er eentje en hij kunt tps;srg;polsat;d+;en premiere open krijgen voor tps en srg in 10 seconden autoupdate kunt hij doen.hij heeft het van gent aan 60 euro gekocht en software zat er in.ik heb die voor dei toestel ook een beetje gegeogled maar vind ook niet veel.is er een andere naam die bestaat voor deze ontvanger??in turkse website is er ook niet te veel te vinden want ben zelf een turk en die vriend van mij ook en die verkoper ook.ik denk ik zal best eens naar hem bellen en vragen hoe dat hij aan deze software gekomen heeft en lader en allemaal.dus een klein beetje wachten hoor soory dat ik direkt niet kan hulpen.soory voor die nederlands want ben nog niet zolang in belgie.

Offline becking

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Reactie #4 Gepost op: 14-02-2008, 08:47:32 »
gewoon in het engels of duits vragen op een turkse siete bv turksat.be

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Reactie #5 Gepost op: 16-02-2008, 20:36:26 »
de laatste update voor deze ontvanger kan je hier vinden
http://www.satbox.nl/showthread.php?t=7162

Offline jacky

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Vizyon VZ-7100FTA
« Reactie #6 Gepost op: 23-04-2008, 18:15:20 »
Citaat van: gklaas;25266
:oKan iemand mij helpen aan software voor deze doos. Er zouden dan leuke dingen mee kunnen, maar ik vind alleen info op turkse sites, en dat kan ik helaas niet vertalen.:confused:
allo gklaas.
doe http://www.turkeyforum.beenga naar vizyion vt 75OO fta..En dan verder e volgende site en dan  krijgt ge in rode cijders DWNLOAD. Maar dan moet ge met een adapter(kabel usb-rs 232 naar de receiver. Vooraf U vergewissen of de adapter/kabel compatibel is meteht systeem van de laptop(2OOO/xp/vista enz.à  Groeten  jacky.

Offline MASTER79

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Hoe Image downloaden Vizyon
« Reactie #7 Gepost op: 19-03-2009, 17:21:16 »
800hd 810hd 820hd en 8000hd VIZYON

De installatie van de image kan op 2 verschillende methoden namelijk via usb-stick en serial RS232.
Ik ga nu de meest gebruikte methode (via usb-stick) uitleggen:

model gebaseerd op de USB-flash-usb-stick pluggen we onze usb in de usb poort van achter,
op de frontpaneel blijven we op de powerknop drukken en zetten we de apparaat aan.
na het op de scherm verschijnen van usb upg drukken we op de boven helemaal rechtste knop
(810hd , 820hd , 8000 hd modellen)
bij de 800hd model laten we de aan en uit knop los na het usb verschijnen van de display
en dit duurt ongeveer 5 minuten


na het DONE verschijnen op het scherm starten we het apparaat opnieuw op
menu - plugin - panelplugin - package (rode knop) - online (blauwe knop) - cam incubuscam


We keizen de nieuwste versie cam-incubuscam075.online - ok

panel.plugin-setcam (blauwe knop)startcam om de cam te activeren

om de server te kunnen doen dcc(drembox control center) of RCC (relook ControlCenter) openen
bij login: root wachtwoord: sifteam schrijven en na de verbinding
ftp--var--bin--incubuscam.conf--mausein , op de linkerknop van de muis drukken en edit aanvinken
daarna op de laatste servers configuration de volgende gegevens schrijven :
card_server_url_0=cccam://gebruiker:[email protected]:port
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG