Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


20-04-2021, 12:43:12


Pagina's: [1]

Auteur Topic: clarke tech geen D+ meer  (gelezen 5758 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mblaauw

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 322
  • Karma : +10/-0
    • http://WWW.GBOXFORUM.NL

clarke tech geen D+ meer
« Gepost op: 18-07-2007, 17:11:28 »
hallo


ik heb geen D+ meer heb er meedere softcams in geladen maar krijg zwart beeld




Gr michel
Dreambox 8000\'s & Dreambox 800\'s , 3 Linux PC Server & Cardserverproxy & CCcam.2.2.1 , DM 500s & DM 800 HD & DM 8000 HD op voor raad

Offline vjp

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-1

clarke tech geen D+ meer
« Reactie #1 Gepost op: 29-08-2007, 13:04:16 »
Welke ontvanger heb je Max Plus of clarketech bij mij werkt het in de max plus 2100+ met de softcam van clarktech !!!

Offline nster

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

clarketech.
« Reactie #2 Gepost op: 23-08-2009, 14:51:17 »
weet ook iemand waar ik het nieuwste software kan d loaden voor de clarketech 3100 en de 2100 zodat het orange canal digitaal kaarje weer werkt,voor de nederlandse zenders ??
ik zou met het goede antwoord er geholpen en blij mee zijn.
bvd. nster

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1501
  • Karma : +4/-1

clarke tech geen D+ meer
« Reactie #3 Gepost op: 23-08-2009, 23:13:29 »
http://www.dvbelectronics.nl/clarke-tech.html
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`