Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

17-06-2019, 14:52:38

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: speedtouch 716i  (gelezen 15405 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline zwoerf

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

speedtouch 716i
« Gepost op: 26-12-2006, 22:03:06 »
hallo,
Ik heb een probleempje met mijn speedtouch 716. Om aan cs te doen moet ik een poort openstellen maar mijn internet provider m1call laat dit niet toe. Willen de gebruikersnaam en login niet geven en het zelf ook niet uitvoeren. Is er een manier om dit te omzeilen zodat ik toch aan cs kan doen.
alvast bedank groetjes zwoerf

Offline jurrie2

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

speedtouch 716i
« Reactie #1 Gepost op: 26-12-2006, 23:39:40 »
je kan in je modem toch aangeven welke poorten, sites, applicaties e.d. hij wel door mag - moet laten.

kan je bij je settings doen, inloggen als beheerder.

Offline zwoerf

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +10/-0

speedtouch 716i
« Reactie #2 Gepost op: 27-12-2006, 10:32:53 »
Citaat van: jurrie2;18629
je kan in je modem toch aangeven welke poorten, sites, applicaties e.d. hij wel door mag - moet laten.

kan je bij je settings doen, inloggen als beheerder.


Dat is nu juist het probleem. De modem router zit in het abonnement van m1call zij hebben de inlog gegevens aangepast en willen die niet vrijgeven. Is er een manier om dit te omzeilen.

Offline jurrie2

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

speedtouch 716i
« Reactie #3 Gepost op: 27-12-2006, 12:55:54 »
Mmm, beetje raar verhaal vindt ik persoonlijk. Jij moet toch altijd in je modem kunnen. Ook al heb je die in bruikleen, huur of wat dan ook.

Anyway........
je kan een harde / fabrieks-reset doen.

vrij simpele handelingen die je moet verichten.
Spanning eraf, # seconden wachten, spanning erop enz.

Ik heb hier niet 123 een handleiding bij de hand (zit in een verhuizing :eek: ) maar als je op de site van speedtouch kijkt kan je die downloaden.

succes

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

speedtouch 716i
« Reactie #4 Gepost op: 27-12-2006, 20:12:57 »
achter op zit een gaatje even met een pen ingedrukt houden tot er rode lampjes aan gaan.

even poort open maken en online brengen. maar dan moet je wel de gegevens van m1call hebben anders ben je verder van huis.

of het modem logd zijn eigen in. lijkt me sterk als de spanning eraf is ben je ook al je instellingen kwijt.
Jepke
Is back in the house

Offline Charles Nasi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

speedtouch 716i
« Reactie #5 Gepost op: 11-04-2008, 23:19:45 »
Voordat je de harde reset gaat doen:

Download van speedtouch.nl de configuratietool voor de 716!! Dit is belangrijk!

Start de configuratietool, en back-up de huidige instellingen (zo hoef je later dat niet meer in te stellen)

Reset de speedtouch met een pen. Druk 6 seconden op de resetknop. De lampjes worden daarna allemaal rood. Nu is ie gereset.

Zet via de config tool je configuratie weer terug.

Log in in je standaard 716 met username Admin password Admin of als je een T5 hebt username niks, password Admin.

Nu kan je de poorten gaan openzetten!

Succes

Offline paardengek

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 151
  • Karma : +0/-0

speedtouch 716i
« Reactie #6 Gepost op: 12-04-2008, 06:18:03 »
Ik mag aan nemen dat het al lang geregeld is ? Het is al weer bijna anderhalf jaar geleden.

Met vriendelijke groet, paardengek
Wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen.......
Je blijft puzzelen met de dreambox...............

Offline berryhab

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +0/-0

speedtouch 716i
« Reactie #7 Gepost op: 15-06-2009, 00:20:15 »
Poorten openzetten bij een Speedtouch is geen sinecure!

Meestal blijkt alles nog potdicht te zitten (Stealth) als je dat via die site van steve Gibson controleert.

Lekker veilig, dat wel, maar niet erg handig voor C.S.

Offline paardengek

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 151
  • Karma : +0/-0

speedtouch 716i
« Reactie #8 Gepost op: 17-06-2009, 21:26:12 »
Citaat van: berryhab;34852
Poorten openzetten bij een Speedtouch is geen sinecure!

Meestal blijkt alles nog potdicht te zitten (Stealth) als je dat via die site van steve Gibson controleert.

Lekker veilig, dat wel, maar niet erg handig voor C.S.


Als dit nu nog niet rond is, snap ik het niet meer. Je reageert op een topic van zegge en schrijve TWEE EN HALF JAAR oud !!!!!!!!
Wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen.......
Je blijft puzzelen met de dreambox...............
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief