Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


01-10-2020, 05:37:38


Pagina's: 1 [2]

Auteur Topic: welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop  (gelezen 6643 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #15 Gepost op: 13-11-2006, 17:48:08 »
oke dan is die ook weer opgehelderd ik vond het ook al een raar verhaal
Jepke
Is back in the house

Offline jo-sat

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +10/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #16 Gepost op: 13-11-2006, 21:37:25 »
Citaat van: petah;17344
Hallo, ik wil mijn topfield4oopvr aansluiten aan de laptop.
wat voor kabel heb ik hier voor nodig?


Kijk even op deze site.

http://topfield.abock.de/download/download.html

Offline Astro

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #17 Gepost op: 25-01-2009, 15:18:59 »
Citaat van: jepke;17353
de volgende keer graag in het goede forum.


maar je hebt serielle kabel nullmodem nodig
oftewel rc232 null


Dit is mijn eerste keer op een forum. Ik heb de volgende vraag.
Ik heb mijnTopfield 7710 HD PVR met een nulmodum kabel ( Sitecom rc232 ) ge-upgrade.
Dit is prima gegaan behalve dat ik nu in de zenderlijst de numerieke zenderaanduiding kwijt ben. Bij elke zender in de lijst staat nu het cijver 0 dan Bientot Ned. 1 etc.
Kan iemand mij helpen hoe deze lijst weer terug te krijgen met de juiste numbers?
Bij voorbaat dank
Pagina's: 1 [2]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`