Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


08-03-2021, 10:30:56


Pagina's: [1] 2

Auteur Topic: welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop  (gelezen 7240 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline petah

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Gepost op: 11-11-2006, 12:03:43 »
Hallo, ik wil mijn topfield4oopvr aansluiten aan de laptop.
wat voor kabel heb ik hier voor nodig?

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #1 Gepost op: 11-11-2006, 13:29:01 »
de volgende keer graag in het goede forum.


maar je hebt serielle kabel nullmodem nodig
oftewel rc232 null
Jepke
Is back in the house

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #2 Gepost op: 11-11-2006, 13:29:31 »
d sub to d sub
female female
Jepke
Is back in the house

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #3 Gepost op: 11-11-2006, 16:39:25 »
Te verkrijgen bij je lokale computerboer of een goede webwinkel

  |
  V

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

kabel
« Reactie #4 Gepost op: 11-11-2006, 17:56:15 »
Nee vergeet het maar,

dat moet je zelf een maken.. staat de beschrijving op de site van topfild.


scu6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #5 Gepost op: 11-11-2006, 19:21:13 »
linkje graag  ik geloof het nog niet :D
Jepke
Is back in the house

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #6 Gepost op: 11-11-2006, 19:39:01 »
http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?artno=RDA100

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

topfild
« Reactie #7 Gepost op: 11-11-2006, 20:08:17 »
Dat is normaal null modem kabel te duur.. kost 5 euro hhhh

http://www.topfield.co.kr/ daar moet ej vinden ..
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #8 Gepost op: 11-11-2006, 20:38:32 »
krijg hem niet gevonden maar je moet toch een gewone null modem kabel hebbe
Jepke
Is back in the house

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

kabel
« Reactie #9 Gepost op: 11-11-2006, 20:51:32 »
Ik  heb helle tijd geprobeerd niet gelukt, maar ik kom achter dat info op de site van topfild..dat de kabel moet je zelf makne. dat is geen nul modem kabel.
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #10 Gepost op: 11-11-2006, 22:35:17 »
heb je mischien een preciese link ik krijg hem niet gevonden op die site.
Jepke
Is back in the house

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

kabel
« Reactie #11 Gepost op: 12-11-2006, 10:01:04 »
Ik heb gezocht, ook niet gevonden ..
ik had toen de loader gedownload met firmware zat een pdf file bij dat was de beschrijving van de kabel..
maar nu hebben ze wegehald.
maar ik zou mandaag kijken of ik die nog in mijn werk pc heb staan.
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #12 Gepost op: 12-11-2006, 22:40:47 »
ff googlen helpt hoor!!!!

null modem kabel

http://www.loop-back.com/null-mod.html

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #13 Gepost op: 13-11-2006, 16:48:07 »
ja dit weten we maar er is volgens trable een specialle kabel nodig voor topfield
Jepke
Is back in the house

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

welke kabel nodig voor verbinding tussen topfield en laptop
« Reactie #14 Gepost op: 13-11-2006, 17:29:26 »
??????  Ik programmeer een zee van topfields hier hoor!!!! Gewoon standaard NULL modem kabel!??????
Pagina's: [1] 2
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`