Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


16-06-2021, 21:13:59

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: SAB S-8000D  (gelezen 3067 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline sergiosat

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

SAB S-8000D
« Gepost op: 09-06-2004, 09:33:44 »
excusez-moi je ne parle pas le neerlandais,
je possede un sab s-8000d et j'aimerai savoir si il est possible d'avoir le tpscrypt et emuler le seca2, si oui comment faire merçi ?
ps: j'ai pris ici le soft de ce demo, est il bon pour tps ?
      y a t'il un code à faire pour activer le tpscrypt et pour editer les clefs ?


excuse me I do not speak neerlandais it,
I possede a sab s-8000d and I will like to know if it is possible to have the tpscrypt and emuler the seca2, so yes how to make merçi?
TPS: I took here the software of this demo, is it good for tps?
      does y have to you it a code to make to activate the tpscrypt and for editer the keys?

Dank u.

Offline Gula

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 104
  • Karma : +0/-0
    • http://

SAB S-8000D
« Reactie #1 Gepost op: 09-06-2004, 09:47:40 »
Citaat
Originally posted by sergiosat@09-06-2004, 08:34
excusez-moi je ne parle pas le neerlandais,
je possede un sab s-8000d et j'aimerai savoir si il est possible d'avoir le tpscrypt et emuler le seca2, si oui comment faire merçi ?
ps: j'ai pris ici le soft de ce demo, est il bon pour tps ?
      y a t'il un code à faire pour activer le tpscrypt et pour editer les clefs ?


excuse me I do not speak neerlandais it,
I possede a sab s-8000d and I will like to know if it is possible to have the tpscrypt and emuler the seca2, so yes how to make merçi?
TPS: I took here the software of this demo, is it good for tps?
      does y have to you it a code to make to activate the tpscrypt and for editer the keys?

Dank u.
the code is (zzzup). :D
Dreambox, xcam, magic, xtreme, stab hh 100

Offline satulopolos

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +0/-0
    • http://

SAB S-8000D
« Reactie #2 Gepost op: 10-06-2004, 21:23:51 »
Ik krijg het natuurlijk weer niet voor elkaar.....

Waar moet de ZZZUP ( is het met of zonder haakjes) precies ingevuld worden ?

De files met de Z erbij werken bij mij niet wel de gewone 8010DC file.
Echter bij het opnieuw flashen krijg ik nu een foutmelding

Upgrade error

Iemand die me kan helpen ?

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

SAB S-8000D
« Reactie #3 Gepost op: 10-06-2004, 21:43:23 »
Citaat
Originally posted by satulopolos@10-06-2004, 20:24
Ik krijg het natuurlijk weer niet voor elkaar.....

Waar moet de ZZZUP ( is het met of zonder haakjes) precies ingevuld worden ?

De files met de Z erbij werken bij mij niet wel de gewone 8010DC file.
Echter bij het opnieuw flashen krijg ik nu een foutmelding

Upgrade error

Iemand die me kan helpen ?
de file met dz en zzzup onder kan je intoetsen maar dat zie je niet dan strom aan.
suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline satulopolos

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +0/-0
    • http://

SAB S-8000D
« Reactie #4 Gepost op: 10-06-2004, 22:23:56 »
Ok werkt als een tiet !
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG