Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


18-09-2020, 15:08:16

`

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6

Auteur Topic: Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?  (gelezen 81117 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #60 Gepost op: 21-09-2006, 21:04:39 »
waarom perse 2.29

pak gewoon 2.28 2.30 ze zijn allemaal goed. alleen de taal verschilt.
Jepke
Is back in the house

Offline satbelg

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #61 Gepost op: 21-09-2006, 21:54:46 »
Citaat van: jepke;16394
waarom perse 2.29

pak gewoon 2.28 2.30 ze zijn allemaal goed. alleen de taal verschilt.


Waar kan ik die downloaden?

Offline bouaya

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Hi
« Reactie #62 Gepost op: 25-09-2006, 09:41:06 »
I need the uprade firmware and the loader of SAB 8015 DCI.

Thanks

Offline lafiesta2006

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #63 Gepost op: 14-11-2006, 19:11:44 »
hello i don't understand very good dutch , i have a SAB S-8035dci sky and i would like to know how to go to edit key , because i can't find where the key editor is? plz answer in english if you can , thanks , doie doie.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #64 Gepost op: 14-11-2006, 19:16:46 »
on http://www.sat.us.pn is a program to edit your keys
Jepke
Is back in the house

Offline spelt

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +0/-0
    • http://www.peterspelt.nl

key updater ?
« Reactie #65 Gepost op: 03-01-2007, 19:09:17 »
ik heb een simpel progamatje voor de sab explorer.
via dream-pirates.de of zo de softcam key uit een dreambox pakketje halen, uitpakken dan var-keys-softcamkey.
deze softcam via key updater uploaden naar je sab, en voila hier en daar weer beeld.
vorrige week keek ik nog naar de premiere's, met de sab.
interessu, zend mij een berichtje.
« Laatst bewerkt op: 03-01-2007, 19:12:37 door spelt »

Offline dfiene

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +0/-0

sab 1030 sky
« Reactie #66 Gepost op: 12-02-2007, 15:43:00 »
TPS/mulltivision is elke 2 dagen nieuwe bin sofware voor 64kb
hoe krijg ik die nu wekend in mijn SAB

alvast dank Dick

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

Softcam keys
« Reactie #67 Gepost op: 15-02-2007, 14:54:00 »
Citaat van: spelt;18760
ik heb een simpel progamatje voor de sab explorer.
via dream-pirates.de of zo de softcam key uit een dreambox pakketje halen, uitpakken dan var-keys-softcamkey.
deze softcam via key updater uploaden naar je sab, en voila hier en daar weer beeld.
vorrige week keek ik nog naar de premiere's, met de sab.
interessu, zend mij een berichtje.


Ik heb een Sab explorer pvr sc en heb allerlei softcam.key files geprobeerd te uploaden, zonder resultaat. Bovenstaande boodschap lijkt een oplossing te geven. Kun je meer informatie geven over dat programmaatje?

Offline kozkos

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 21
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #68 Gepost op: 15-02-2007, 16:39:27 »
Download op http://www.dvbstand.com/sws.php?cat=12&mark=1 het programma Keyupdater New.

Op http://www.satkey.ch/ kun je recente sleutels downloaden. Neem een .rar waarin een file als SoftCam by KM.Key staat.

'Extra' te ontvangen paketten: ORF+Easy, SSR/SRG, RAI 1,2,3, D+ en Premiere. Voor TPS moet je dagelijks een .rar ophalen waarin tps.bin staat.

Deze files kun je met het voornoemde KeyUpdater omzetten naar een .bin die je kunt uploaden naar je ontvanger. (Het programma noemt het uploaden naar je ontvanger overigens downloaden) :)

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #69 Gepost op: 16-02-2007, 12:15:12 »
Citaat van: Trable;1297
Ja
Als je de software van EMU bezit en wilt graag die in de sab zetten…
De sab 8000 fta en sab 8010 ci en sab 8030 sky alle drie versie kan EMU in..maar wel verschillende EMU..

Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file..

Klik je op de uploader
Open file
Select de BIN file
Voor dat je gaat de steker in stopcontact zet moet je schrijven(ZZZUP)
Dan de steker in de stop contact..
De download gaat voor zelf..als het klaar is moet je disconect..

En dan in de ontvanger moet je naar menu.
Systeem installatie
Kanaal geblokeerd
Ontgrendeld..
Dan gaat all die kanalen open wat open moet..

Je kunt ook bij de  emu komen..

Druk op geel en blauw en dan groen en dan menu ( je krijgt eerst wat anders op het scherm maar gewoon door gaan..

Suc 6
 B)


Is het mogelijk om deze aanwijzingen aan te passen voor de nieuwe Sab Explorer PVR SC?
Ik kan de keys in de receiver laden zoals uitgelegd in de "Manual for key update loader" die ik van dvbstand heb gedownload, maar dan gaan de kanalen niet open. Ook kanalen blokkeren en ontgrendelen zoals hierboven beschreven lukt niet.  In het key menu komen zoals hierboven beschreven (geel blauw groen en dan menu) werkt ook niet. Weet iemand hoe dat werkt voor mijn ontvanger?

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #70 Gepost op: 16-02-2007, 17:26:43 »
de bovenstaande topic van trable geld niet voor jouw receiver maar geld wel voor de sab 8000series
voor jouw ontvanger moet je dit doen zie link
 
http://www.satbox.nl/showpost.php?p=15566&postcount=4

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #71 Gepost op: 18-02-2007, 12:41:27 »
Citaat van: alain;19772
de bovenstaande topic van trable geld niet voor jouw receiver maar geld wel voor de sab 8000series
voor jouw ontvanger moet je dit doen zie link
 
http://www.satbox.nl/showpost.php?p=15566&postcount=4


Werkt, hartelijk dank voor de verwijzing

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

Keys uploaden naar SAB Explorer PVR SC
« Reactie #72 Gepost op: 20-02-2007, 16:46:47 »
Het is me tot nu toe nog niet gelukt om werkende keys in mijn SAB Explorer PVR SC te krijgen.

Ik heb met de verschillende firmwares gewerkt, de originele van SAB S/W versie 1C80V1.05 zowel van 8 Nov als van 13 Dec en die van de DVBSTAND site S/W versie 1C80 V1.051 van 10 Nov en 13 Dec.

Als ik de V1.051 erin zet kan ik met Menu en 01117 de key edit pagina openen en patch aan of uit zetten.
Echter deze firmware leidt tot een vastloper als ik een opname afspeel en stop en terug wil, ik krijg een gekleurd scherm en moet de ontvanger uit en aan schakelen om eruit te komen.

Ik ben dus weer terug gegaan naar de originele SAB V1.05, maar daarin werkt Menu en 01117 niet.

De syteem settings luiden nu:
L/D Versie: 1.04
S/W Versie: 1C80V1.05
H/W: 2.00 (TWIN)
Last update: Dec 13 2006
Front: 107

In elk van de firmware versies heb ik geprobeerd met het programma Key_updater V1.10 recente softcam.key files die ik vond in de upload sectie van sat_key.org naar de ontvanger te uploaden, dit gaf een positieve melding, maar kanalen blijven gecodeerd.

Ook heb ik geprobeerd met het programma key_updater.exe een tps.bin file te uploaden, maar ook zonder succes.

Wat doe ik fout?
Heeft iemand met deze ontvanger het probleem opgelost? Dan zou ik graag horen hoe.

Offline mickvangool

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

Oplossing voor software uploaden naar SAB PVR SC
« Reactie #73 Gepost op: 25-03-2007, 21:36:25 »
De nieuwe patch software op dvbstand http://www.dvbstand.com/swd.php?id=437&mark=1 met datum 2007-03-23 heeft eindelijk mijn probleem opgelost
Keyfiles werken zoals gewenst.

Hierbij wil ik de mensen achter DVBSTAND hartelijk bedanken voor hun werk.

Offline freezing2

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #74 Gepost op: 04-02-2008, 19:11:13 »
Hallo,

ik heb een sab explorer cisc
nu wou ik eens proberen deze te updaten via de pc
heb een lange kabel gekocht van 10 meter ofzo
en een bestaande nulmodemkabel van 1.8m
de stekkers van de bestaande overgezet op die van 10meter
nu heb ik een lange nulmodemkabel van 10meter
maar ik kan geen verbinding krijgen
ik gebruik all updater 1.00 en heb de juiste waardes ingegeven van de Com poort. heb al gelezen dat te lange kabel niet werkt, anderen spreken dit dan weer tegen.
Wie weet een oplossing voor mijn probleem ?
ahja is het nodig om in het menu van sab zelf op zelfde ogenblik verzend, of ontvang gegevens te kiezen ?
Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`