Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


25-09-2020, 12:14:45

`

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6

Auteur Topic: Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?  (gelezen 81144 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline scotty661

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #45 Gepost op: 23-01-2005, 00:09:48 »
Hoi Luitjes !!!

ik ben newbie hier en begrijp wel dat ik dit berichtje eigenlijks ff n nieuw onderwerp moet geven..... maar ik weet niet hoe.....

Dus, komt ie..

Ik zat al n paar dagen in de maag met mijn sab 3800 fta , welke de nederlanders niet meer wou decoderen, en via de leverancies van mijn ontvangen is mij verteld worden hoe je in het verborgen menu kunt komen om code's in dat ding te voeren.

menu
1903
irdeto
ok
ok
ok
[eerst code en dan nr invoeren]?
ok
exit irdato

ik weet niet of ik hier dan ook de codes heen mag pleuren, maar dat hoor ik vast wel van n modurator, aministrator als dat mag

***je zal dr maar wat aan hebben***  :blink:

Offline NIS

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #46 Gepost op: 03-02-2005, 12:20:37 »
Heb een SAB 8015, en ging naar de file categorie voor nieuw bin files. Tot mijn verbazing zag ik daar een file genaamd: at-7011dciz_12.01.a5_tk030526zc.btm
staan. btm? Mijn kup230 herkent hem niet en geeft een foutmelding. Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe?

Bij voorbaat dank,
NIS

Offline smis

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #47 Gepost op: 03-02-2005, 15:32:26 »
hey mensen is hier iemand die mij kan helpen met wat info rond de sab 5000 FTA receiver ook uitgebracht onder digital 5000 en misschien ook anderen.

Ik ben hier eigenlijk op zoek naar wat soft of firmware om die key's te kunnen ingeven.

Via de remote heb ik al ontdekt dat als je 9339 ingeeft geraak je ook bij die key's en kan je ze ook wijzigen .

Zo werkt het ook maar ik ben op zoek naar software om die epromm  zo te flashen.

Nog een vraagje kan ik te weten komen welke providers weleke kanalen uitzenden dat zou ik ook graag te weten komen


Alvast bedankt om dat hier al is te lezen en moest je me verder kunnen helpen nog beter .




Alleee ciao ciao

Offline jlepepe

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #48 Gepost op: 18-03-2005, 23:31:20 »
Hallo allemaal,

Ik weet niet of ik met mijn vraag hier terecht mag, ik hoor het vanzelf.
Mijn vraag is de volgende ik heb een SAB 710_CI zonder release knop voor de CI module. Ik heb ook en Xcam waarop de laatste versie van Xcrypto (V121) in zit. Deze werk prima met mijn andere ontvanger, echter de SAB herken hem niet. Bij het CI-menu geeft die aan dat er geen module in het apparaat zit. Ik heb van alles geprobeerd.  De software versie van de SAB is Vci_1_8_11 Kan iemand mij helpen?

Hoe kan ik de Xcam werkend krijgen in de SAB?
Indien dit niet mogelijk zou zijn. Hoe en waarmee kan ik de SAB 710 emuleren zodat ik ook gecodeerde zenders kan ontvangen?
Is de software van de SAB710 te updated in een nieuwere versie?

Ik hoop dat er iemand is die mij helpen kan

Groeten

Offline mvanliere

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #49 Gepost op: 03-05-2005, 13:42:28 »
Hallo ik ben nieuw gebruiker van de SAB S-8010
ik zou graag willen weten hoe ik aan de codes kan komen en hoe ik het aperaat kan bewerken ik heb een nulmodemkabel en een programma voor te uploaden maar ik snap er niks van want alleen duitse tv zenders kan ik zien,maar zou graag ook de nederlans tv zenders zien hoe doe ik dat :(

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #50 Gepost op: 03-05-2005, 18:39:31 »
kijk naar eerste bericht van de topic.. :D
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #51 Gepost op: 10-10-2005, 13:29:29 »
Misschien wel interresant voor de forum bezoekers

Op http://www.dvbstand.com vindt je veel van de info/software/firmwares die je nodig hebt.

Als extra tip met mensen die moeite hebben met de Hyperterminal methode

Voor bijv. de sab 710 CI kan je ook de loader gebruiken van de sab4000!!!  Gewoon via de seriele poort!

su6

Offline bvipnl

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #52 Gepost op: 01-12-2005, 20:43:15 »
Mijn SAB 8015 heb ik verschillende keren met KUP230 en atmUP100 geupgrade met succes.
Na een tijdje dit niet gehoeven te hebben lukt het me niet meer.
Normaal doe ik dat met de laptop, maar ook met de desktop lukt het niet.
Hoe moet ik de upload starten?
Bij KUP moet je toch op spatiedrukken>engineer mode en dan de reciever aan zetten?
En bij atmUP alleen de reciever aan zetten?

Als ik dit goed doe weet ik niet wat er aan de hand is, is de SAB misschien kapot gegaan door een upload?

Hopelijk kunnen jullie me helpen.

Graag een mail naar frigo@xs4all.nl

Bedankt, BVipNL

Offline DrDre

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 85
  • Karma : +0/-0
    • http://

welke hardware?
« Reactie #53 Gepost op: 21-03-2006, 13:25:30 »
Wie weet welke hardware een sab explorer ci s133 heeft?
Zijn hier ook emus voor digital+ ?
grtz
I always tell the truth,even when I lie...

Offline gladjanus

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 31
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #54 Gepost op: 03-04-2006, 07:16:46 »
SPECIFICATIES

MPEG 1&2 DVB passend Video en CD geluidskwaliteit
Gebruiksvriendelijke meertalige OSD met 256 kleur
Makkelijke installatie voor meerdere satellieten
Positionering door Diseqc 1.2 en Usals
Krachtige EPG met veelzijdige dag informatie
Zoom in functie
Zelf oplossende conversie voor NTSC/PAL
Variabele TV scherm formaat met evenredige conversie
(16:9/4:3)
Max. 6000 kanalen programmeerbaar
(3000 kanalen voor Radio en TV elk)
Krachtige en makkelijke kanaal editor functie
(TV/Radio/Alles/Favorieten)
SCPC/MCPC ontvangbaar met C/ku band satellieten
Laatste kanaal geheugen wanneer de bewerking uit staat
Multi timer functie  (dagelijks/wekelijks)
Teletekst (OSD/VBI ingang) en ondertiteling
Ondersteunend kinderslot
PC editor voor het bewerken en upgraden van de kanaallijst
4 digit en 7 segment voorpaneel display
Software upgrade via RS-232 vanuit de PC (PC naar STB)
Of STB (STB naar STB)
OTA software upgrade via ASTRA satelliet (optioneel)
AC power switch (optioneel)
S/PDIF voor Dolby Digital Bitstream out met coaxial en/of optical (optioneel)
0/12V (alternatief of S.PDIF coaxial of 0/12V)
S-VHS Video uitgang via Mini DIN (optioneel)


 Zie hier de specs van de sab explorer  s133  staat niets over embedded cam bij dus emu erin dat gaat denk ik niet het beste  een cam erbij kopen T rex X cam of reborn.v.gr.GL
« Laatst bewerkt op: 03-04-2006, 07:19:51 door gladjanus »

Offline haas

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #55 Gepost op: 21-06-2006, 15:27:08 »
Citaat van: Master
Waar kun je eigelijk de software downloaden??
je kunt normaal niet veel vinden daar over..
misschien kan dat ook bij de files van satbox..

thanks

Waar moet (zzzup)schrijven

Offline haas

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #56 Gepost op: 21-06-2006, 15:32:03 »
Citaat van: Trable
Ja
Als je de software van EMU bezit en wilt graag die in de sab zetten…
De sab 8000 fta en sab 8010 ci en sab 8030 sky alle drie versie kan EMU in..maar wel verschillende EMU..

Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file..

Klik je op de uploader
Open file
Select de BIN file
Voor dat je gaat de steker in stopcontact zet moet je schrijven(ZZZUP)
Dan de steker in de stop contact..
De download gaat voor zelf..als het klaar is moet je disconect..

En dan in de ontvanger moet je naar menu.
Systeem installatie
Kanaal geblokeerd
Ontgrendeld..
Dan gaat all die kanalen open wat open moet..

Je kunt ook bij de  emu komen..

Druk op geel en blauw en dan groen en dan menu ( je krijgt eerst wat anders op het scherm maar gewoon door gaan..

Suc 6
 B)

Waar moet ZZZUP SCHRIJVEN

Offline geluk100

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 5
  • Karma : +10/-0

challenger
« Reactie #57 Gepost op: 21-06-2006, 19:24:35 »
sab is mooi maar hoe zit het met challenger is dat ook allemaal gelijk ?

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #58 Gepost op: 22-06-2006, 15:08:06 »
zzzup hoeft je niet meer alleen spaciebalk.
Jepke
Is back in the house

Offline satbelg

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #59 Gepost op: 21-09-2006, 16:56:42 »
Citaat van: Trable;1571
Met de uploader versie 2.29, hoef niet meer (zzzup) intoetsen gaat automatisch. ;)


Waar vind ik uploader versie 2.29? In google niet direct.
Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`