Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 13:49:41

`

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6

Auteur Topic: Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?  (gelezen 81135 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Foghorn

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #30 Gepost op: 23-09-2004, 16:05:52 »
Citaat
Originally posted by Trable@16-07-2004, 12:50
Kijk onder ontvangers Sab daar staat als in..wat en hoe..
suc6

Dag, wil iemand deze 'newbie' even aangeven wáár de topic 'ontvangers SAB' staat want ik kan hem niet vinden.

Hoe installeer ik de te downloaden software? Moet ik de receiver ff aan mijn pc hangen of zo?

Alvast bedankt!

oh ja, nóg een vraagje; alle zenders zijn top bij mij alleen de Nederlandse kanalen lopen niet synchroon :-(  Het beeld is sneller dan de audio. Waar kan dit aan liggen?

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #31 Gepost op: 23-09-2004, 18:04:22 »
je bent in de sab topic...kijk naar deze link staat als hoe dat moet.

LINK sab
suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline Foghorn

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #32 Gepost op: 23-09-2004, 18:41:36 »
..noem mij maar a dumbass maar ik weet dus écht niet waar ikdit  --> Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file.. vandaan moet halen

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #33 Gepost op: 23-09-2004, 21:50:36 »
moet je naar de file sectie link ,
daar moet je regstratie doen..
daar kom je dir van sab tegen..
kup216 downloaden en de latste bin file van sab..en dan weer naar eerste bericht kijken in de topic waar je nu bent.
suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline germ

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #34 Gepost op: 07-10-2004, 08:54:10 »
Citaat
Originally posted by Trable@17-06-2004, 14:45
Met de uploader versie 2.29, hoef niet meer (zzzup) intoetsen gaat automatisch. ;)

:blink:
hallo dit is mijn eerste ker hier ik heb ook een sab 8010dci maar waar haal ik de soft were weg om up te loden zo dat ik meer zenders ontvang
groet gerben :unsure: ik weet het niet
en wie kan mij daar aan helpen
:blink:
hallo dit is mijn eerste ker hier ik heb ook een sab 8010dci maar waar haal ik de soft were weg om up te loden zo dat ik meer zenders ontvang
groet gerben :unsure: ik weet het niet
en wie kan mij daar aan helpen

Offline germ

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #35 Gepost op: 07-10-2004, 09:28:43 »
Citaat
Originally posted by Trable@05-06-2004, 20:23
Ja
Als je de software van EMU bezit en wilt graag die in de sab zetten…
De sab 8000 fta en sab 8010 ci en sab 8030 sky alle drie versie kan EMU in..maar wel verschillende EMU..

Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file..

Klik je op de uploader
Open file
Select de BIN file
Voor dat je gaat de steker in stopcontact zet moet je schrijven(ZZZUP)
Dan de steker in de stop contact..
De download gaat voor zelf..als het klaar is moet je disconect..

En dan in de ontvanger moet je naar menu.
Systeem installatie
Kanaal geblokeerd
Ontgrendeld..
Dan gaat all die kanalen open wat open moet..

Je kunt ook bij de  emu komen..

Druk op geel en blauw en dan groen en dan menu ( je krijgt eerst wat anders op het scherm maar gewoon door gaan..

Suc 6
 B)
waar kan ik deze software weg halen???
groet gerben :unsure:

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #36 Gepost op: 07-10-2004, 09:57:19 »
kijk  naar de link file daar staan ze.. moet je daar ook registratie doen..
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline rafiek

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #37 Gepost op: 15-10-2004, 12:35:41 »
Hallo,

Ik heb een vraag( advies) met betrekking tot de sab receivers, omdat ik er een wil gaan aanschaffen, maar twijfel tussen 8000 en 8010

Welke type kan ik het beste aanschaffen, met ci sloten of een FTA.
je kan er een emu in zetten en krijgen heel veel kanalen open, maar krijg je ook s*ca2 open en c*nax? ik weet dat s*ca2 momenteel zwart is.
Wil je s*ca2 in de toekomst open krijgen, moet je dan titacard hebben?

of moet ik voor een 8030 versie gaan, maar freextv interesseert me niet.

Waar het op neer komt is ik wil helemaal geen kaarten proggen  en wil met de emu klaar zijn, zoals bij de humax5400.

Of raden jullie mij aan om een ander receiver te kopen.

Ik vond de prijs voor de sab erg schappelijk.

Graag jullie reacites aub.

Groet,

Rafiek

Offline knot

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 45
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #38 Gepost op: 22-12-2004, 16:49:55 »
Citaat
Originally posted by Marcus@25-06-2004, 18:32
We kunnen het aan SAB zelf vragen. Het bedrijf is tenslotte één van de hoofdsponsoren van Satbox. En wie weet het beter dan SAB zelf. ;-)

Persoonlijk vind ik de SAB apparaten er goed uit zien en ze kunnen redelijk veel voor die prijs.

En wat betreft de opdruk van het logo..... volgens mij zegt dat verder niks over de kwaliteit van het apparaat.

Marcus
ik dacht dat xtreme ,sab,kaon en nextvision dezelfde ontvangers zijn, alleen met wat software verschillen misschien? ::xmas19::

Offline NIS

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #39 Gepost op: 03-01-2005, 13:00:24 »
Hallo heren,

Probeer met Kup 2.29, S-8015DCIZ_12.01.A5_041220zc.bin te uploaden, maar krijg de onderstaande foutmelding. Kan iemand mij helpen? Waar zou het aan leggen?

[ Upgrade mode. ]
 
UPGRADE TOOL (V2.29)v3 2-Mar-2004:  normal user
File open O.K.!
> New version binary.
 
UPGRADE TOOL (V2.29)v3 2-Mar-2004:  normal user
File open O.K.!
> New version binary.
-. Target loader version :L 619
-----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
-----------> Target 2M Flash.
-----------> Target SST FLASH-2M.
Connect Success
//==================================================
// FileInfo: S-8015DCIZ, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.05)
// Target: L 619, u-C[0] , FLS[2M], S-8015DCI, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.05)
//==================================================
Target Model Mismatch : S-8015DCI
Upgrade Fail
STB normal start.
[ Upgrade mode. ]
 
UPGRADE TOOL (V2.29)v3 2-Mar-2004:  normal user
File open O.K.!
> New version binary.

COM1 Off !!! ("Enter" key to reconnect.)

---------------------------------------------------------------------


Probleem opgelost door Kup 2.30 te gebruiken!

Offline prici

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 31
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #40 Gepost op: 16-01-2005, 15:50:48 »
welke kup en bin file heb je nodig voor een nextvision 8050 dci sky

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #41 Gepost op: 16-01-2005, 16:08:31 »
Kup 230 , bin file van sab 8035 of 8030.
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline Dittohead

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #42 Gepost op: 22-01-2005, 13:32:37 »
Lo allemaal ,

Ik ben nu al een tijdje bezig maar krijg het niet voor elkaar.

Ik heb een SAB 8010 DCI.

Maar welke BIN ik ook laad , hij blijft de zenders coderen... (Mediaguard / Irdeto)

Heeft iemand enig id wat ik fout doe ?

Offline eoordt

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 49
  • Karma : +0/-0
    • http://

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #43 Gepost op: 22-01-2005, 14:16:11 »
Citaat
Lo allemaal ,

Ik ben nu al een tijdje bezig maar krijg het niet voor elkaar.

Ik heb een SAB 8010 DCI.

Maar welke BIN ik ook laad , hij blijft de zenders coderen... (Mediaguard / Irdeto)

Heeft iemand enig id wat ik fout doe ?
Vergeet niet bij systeemistellingen kanalen te ontgrendelen doet ie het dan wel?
Eef van Oordt sab8010 // moteck // 1mtr //vlaardingen

Offline Dittohead

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #44 Gepost op: 22-01-2005, 15:28:52 »
Kanalen waren uiteraard ontrgrendeld.

Probleem al gevonden , de codes (die je kan invoeren nar geel, blauw , groen , menu) waren niet correct.

Het werkt nu wel gelukkig
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG