Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

24-08-2019, 05:32:04

`

Pagina's: [1] 2 3 4 5 6

Auteur Topic: Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?  (gelezen 79177 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Gepost op: 05-06-2004, 21:22:12 »
Ja
Als je de software van EMU bezit en wilt graag die in de sab zetten…
De sab 8000 fta en sab 8010 ci en sab 8030 sky alle drie versie kan EMU in..maar wel verschillende EMU..

Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file..

Klik je op de uploader
Open file
Select de BIN file
Voor dat je gaat de steker in stopcontact zet moet je schrijven(ZZZUP)
Dan de steker in de stop contact..
De download gaat voor zelf..als het klaar is moet je disconect..

En dan in de ontvanger moet je naar menu.
Systeem installatie
Kanaal geblokeerd
Ontgrendeld..
Dan gaat all die kanalen open wat open moet..

Je kunt ook bij de  emu komen..

Druk op geel en blauw en dan groen en dan menu ( je krijgt eerst wat anders op het scherm maar gewoon door gaan..

Suc 6
 B)
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline Master

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 75
  • Karma : +0/-0
    • http://www.galaxysat.nl

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #1 Gepost op: 05-06-2004, 21:33:00 »
Citaat
Originally posted by Trable@05-06-2004, 20:23
Ja
Als je de software van EMU bezet en wilt graag die in de sab zetten…
De sab 8000 fta en sab 8010 ci en sab 8030 sky alle drie versie kan EMU in..maar wel verschillende EMU..

Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file..

Klik je op de uploader
Open file
Select de BIN file
Voor dat je gaat de steker in stopcontact zet moet je schrijven(ZZZUP)
Dan de steker in de stop contact..
De download gaat voor zelf..als het klaar is moet je disconect..

En dan in de ontvanger moet je naar menu.
Systeem installatie
Kanaal geblokeerd
Ontgrendeld..
Dan gaat all die kanalen open wat open moet..

Je kunt ook bij de  emu komen..

Druk op geel en blauw en dan groen en dan menu ( je krijgt eerst wat anders op het scherm maar gewoon door gaan..

Suc 6
 B)
Waar kun je eigelijk de software downloaden??
je kunt normaal niet veel vinden daar over..
misschien kan dat ook bij de files van satbox..

thanks
Dreambox Xtreme programmer all Cam smartcards Casinterface ucasprogrammer.

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2188
  • Karma : +12/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #2 Gepost op: 06-06-2004, 00:16:18 »
Als iemand het wil uploaden, dan graag.
Je kunt upload rechten aanvragen via PM.

Offline henkie

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 15
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #3 Gepost op: 06-06-2004, 10:03:59 »
als ik nou eens wat webspace of ftp space sponser  :D kunnen we dan niet met elkaar al die zooi (emu, files etc) verzamelen?

ik heb een dedicated internet bak dus space is zo geregeld  B)
als jullie interesse hebben dan draai ik even een upload pagina en een stel download pagina's in elkaar. En misschien kunnen we de admin van dit forum vragen om de dowload pagina's te  koppelen aan dit forum...

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #4 Gepost op: 17-06-2004, 15:44:21 »
Met de uploader versie 2.29, hoef niet meer (zzzup) intoetsen gaat automatisch. ;)
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2188
  • Karma : +12/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #5 Gepost op: 17-06-2004, 18:31:25 »
Henkie,

Webruimte heb ik zat.... maar als je graag wilt sponsoren geef ik je wel even mijn gironummer. Het is overigens niet de webspace die geld kost maar juist het dataverkeer. Maar maak je daar maar niet druk om, satbox draait op mijn eigen faciliteiten in een goed beveiligde server ruimte.

De files staan toch nu al netjes in 1 directory ? (files.satbox.nl)
Wat wil je nog meer samen brengen ?    Vooral de SAB files krijg ik als eerste aangeleverd.

Marcus

Offline satellitecastle

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 28
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #6 Gepost op: 25-06-2004, 06:32:55 »
Een SAB ontvanger is niets anders dan een uitgeklede KAON ontvanger zo past de softw van de KAON 570 gewoon in de SAB 8010.

Kwa degelijk heid zou ik kiezen voor de KAON daar de SAB er slecht uit ziet en maar niet te spreken over het logo SAB wat er met zeefdruk is opgezet.

Dus gewoon naar de KAON site voor de softw. voor deze ontvangers.


>>Satellitecastle<<

Offline xXSATxX

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #7 Gepost op: 25-06-2004, 17:12:06 »
Citaat
Originally posted by satellitecastle@25-06-2004, 05:33
Een SAB ontvanger is niets anders dan een uitgeklede KAON ontvanger zo past de softw van de KAON 570 gewoon in de SAB 8010.

Kwa degelijk heid zou ik kiezen voor de KAON daar de SAB er slecht uit ziet en maar niet te spreken over het logo SAB wat er met zeefdruk is opgezet.

Dus gewoon naar de KAON site voor de softw. voor deze ontvangers.


>>Satellitecastle<<
Volgens mij je hebt nog geen een sab in handen gehad dus je kunt nooit beweren dat sab en kaon zelfde software zou hebben, dus je zegt maar wat... ik heb sab en ben erg tevreden daar over beter dan Xtreme ..kaon heb ik nog niet gehad maar sab is echte de toekomst van ontvanger in NL goed en goed koop. ;)  :ph34r:

Offline satellitecastle

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 28
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #8 Gepost op: 25-06-2004, 19:16:01 »
Heb er meer in de handen gehad en open gehad dan jij zou kunnen denken of dromen,maar genoeg er over voordat ik hier verkopers voor het hoofd stoot.



>>Satellitecastle<<

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2188
  • Karma : +12/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #9 Gepost op: 25-06-2004, 19:31:19 »
We kunnen het aan SAB zelf vragen. Het bedrijf is tenslotte één van de hoofdsponsoren van Satbox. En wie weet het beter dan SAB zelf. ;-)

Persoonlijk vind ik de SAB apparaten er goed uit zien en ze kunnen redelijk veel voor die prijs.

En wat betreft de opdruk van het logo..... volgens mij zegt dat verder niks over de kwaliteit van het apparaat.

Marcus

Offline satellitecastle

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 28
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #10 Gepost op: 25-06-2004, 19:41:54 »
Mijn intensie is niet om de Sab af te kraken,voor het geld wat ze kosten heeft een niet veeleisende gebruiker veel.

Alleen vind ik dat de afwerking en de ondersteuning van de softw van het app een stuk omhoog kan.



>>Satellitecastle<<

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #11 Gepost op: 25-06-2004, 22:03:03 »
Ik ben met met marcus eens, ik ben meer tevereden over sab dan xtreme.. dat is echt wat ik van denk, en de kaon is tenslote sab..ze zijn van zelfde makkers en zelfde software zou niet zijn wel een beetje verschiel.
( Ik heb de kaon willen software van sab er in doen maar na conect gelijk disconect dus accept het niet) dan ze zijn toch verschielend.

trable
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline johan139

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #12 Gepost op: 16-07-2004, 11:13:44 »
Citaat
Originally posted by Trable@05-06-2004, 20:23
Ja
Als je de software van EMU bezit en wilt graag die in de sab zetten…
De sab 8000 fta en sab 8010 ci en sab 8030 sky alle drie versie kan EMU in..maar wel verschillende EMU..

Je moet de uploader hebben natuurlijk en een BIN file..

Klik je op de uploader
Open file
Select de BIN file
Voor dat je gaat de steker in stopcontact zet moet je schrijven(ZZZUP)
Dan de steker in de stop contact..
De download gaat voor zelf..als het klaar is moet je disconect..

En dan in de ontvanger moet je naar menu.
Systeem installatie
Kanaal geblokeerd
Ontgrendeld..
Dan gaat all die kanalen open wat open moet..

Je kunt ook bij de  emu komen..

Druk op geel en blauw en dan groen en dan menu ( je krijgt eerst wat anders op het scherm maar gewoon door gaan..

Suc 6
 B)
hoi ik heb ook een sab 8000 d hoe kan ik daar nog meer op ontvangen
help help
groetjes johan

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #13 Gepost op: 16-07-2004, 13:49:20 »
Kijk onder ontvangers Sab daar staat als in..wat en hoe..
suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline tijger10

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-0

Hoe kun je software uploaden naar je SAB ?
« Reactie #14 Gepost op: 16-07-2004, 14:18:16 »
Beste Trable, sinds vanmorgen ben ik in het bezit van de SAB S-8010 DCI. De eerste indruk is positief, maar uiteraard zit daar de standaard software en kanalenlijst in. Maar ik zou heel graag met een emulator willen werken en een andere kanalenlijst (45 gr.O/45 gr.W) er in willen zetten. Kun je me als moderator voor de SAB info geven, welke emu ik het best kan gebruiken. Ik begrijp als nieuweling dat ik hiervoor het KUP ... programma moet gebruiken. Is er ook een settingseditor beschikbaar en de door mij gewenste settings? Ik weet niet of deze topic hiervoor kan/mag  worden gebruikt, maar een link of een pm is natuurlijk ook van harte welkom.
Groet
Pagina's: [1] 2 3 4 5 6
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief