Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


29-07-2021, 07:57:19

`

Pagina's: 1 [2] 3

Auteur Topic: EPGcenter for Windows  (gelezen 10599 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

probleem
« Reactie #15 Gepost op: 20-05-2006, 20:39:41 »
now de probleem is dat dat start hellemaal niet..dus hoe kan ik dan backupmaken of downloaden..

heb je and oplossing??


Trable
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #16 Gepost op: 20-05-2006, 20:45:39 »
Citaat van: Trable
now de probleem is dat dat start hellemaal niet..dus hoe kan ik dan backupmaken of downloaden..

heb je and oplossing??


Trable


Welke dingen heb je geinstalleerd? Als je enkel de Beta installeert dan gaat het niet lukken omdat hier niet alle componenten inzitten.

Dus best is om eerst het dit en dan de beta te installeren
« Laatst bewerkt op: 20-05-2006, 20:47:51 door thejokez »

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

EPGcenter for Windows
« Reactie #17 Gepost op: 20-05-2006, 21:21:26 »
maar waarom krijg ik dan steeds een foutmelding op de spaanse.
Jepke
Is back in the house

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

probleem
« Reactie #18 Gepost op: 20-05-2006, 21:32:58 »
ik heb gedaan zo als je hebt gezegd..

nog steeds zelfde probleem...

ik geef het op.
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline boytje

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 73
  • Karma : +10/-0

EPGcenter for Windows
« Reactie #19 Gepost op: 21-05-2006, 02:03:43 »
Hoi, als ik de spaanse zenders via input locatie XMLTV Organizer wil toevoegen dan gebeurd er niets. Hij zet hem wel in de lijst, alleen staat er dan bij IN CACHE. Wat doe ik verkeerd? Ik heb dit gedownload.

(Full XMLTV.EXE integration additionally providing all channels for UK, Sky UK, Italy, Sky Italy, Spain, France, Danmark, Germany, Netherlands. Note that you "don't" need any knowledge on how to use XMLTV.EXE. To have this option available you will need to install the "EPGcenter XMLTV Integration" package?

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #20 Gepost op: 21-05-2006, 06:38:59 »
Citaat van: boytje
Hoi, als ik de spaanse zenders via input locatie XMLTV Organizer wil toevoegen dan gebeurd er niets. Hij zet hem wel in de lijst, alleen staat er dan bij IN CACHE. Wat doe ik verkeerd? Ik heb dit gedownload.

(Full XMLTV.EXE integration additionally providing all channels for UK, Sky UK, Italy, Sky Italy, Spain, France, Danmark, Germany, Netherlands. Note that you "don't" need any knowledge on how to use XMLTV.EXE. To have this option available you will need to install the "EPGcenter XMLTV Integration" package?


Als EPGcenter EPG informatie download (F6) dan gaat hij dat in zijn "Cache" opslaan. Als je binnen een bepaalde tijd nog eens een download doet dat gaat EPGcenter niet nog eens diezelfde download gaan doen maar de gegevens uit de cache halen. Die tijd is instelbaar op het de options tab. Je can de cache leegmaken als je toch wil dat EPGcenter opnieuw de download doet door op F4 te drukken.

Als je zo vragen hebt over de configuratie dan  is het voor mij altijd veel eenvoudiger om je te helpen als je het volgende doet

- Selecteer File/Backup
- Stuur de aangemaakt backup file naar [email protected]

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #21 Gepost op: 21-05-2006, 09:27:09 »
Ik denk hier net aan. Ben je zeker dat je de kanalen gekozen hebt die je wil zien. Daarvoor moet je op de Channels knop drukken op het input locatie schermpje

Offline boytje

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 73
  • Karma : +10/-0

EPGcenter for Windows
« Reactie #22 Gepost op: 21-05-2006, 11:18:10 »
Daar staat helemaal niets in, ook niet bij de overige zenders waarvan ie wel de zenders toont op EPG.

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #23 Gepost op: 21-05-2006, 11:24:21 »
Citaat van: boytje
Daar staat helemaal niets in, ook niet bij de overige zenders waarvan ie wel de zenders toont op EPG.


Ok, ik denk dat je me best toch eens een backup doorstuurt zodat ik dit eens nader kan bekijken en als nodig het probleem op te lossen.

- File/Backup
- Stuur de aangemaakt BUP file naar [email protected]

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #24 Gepost op: 05-06-2006, 20:15:04 »
Versie 1.3.0 Is uit .... met opnieuw heel wat nieuwe opties

download

Voor dreambox user is het nu mogelijk om rechtstreeks vanuit EPGcenter, opnames te plannen. Als je de laatste beta download kan je ook je DB kanalen bekijken op je PC.

Groeten,
Jo.

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

EPGcenter for Windows
« Reactie #25 Gepost op: 05-06-2006, 20:19:57 »
als ik deze instaleer verwijderd hij de oude dan wel weer.
Jepke
Is back in the house

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #26 Gepost op: 05-06-2006, 20:22:40 »
Ja, de oude wordt eenvoudig overschreven. Het wordt geen boeltje ;)

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

EPGcenter for Windows
« Reactie #27 Gepost op: 05-06-2006, 20:25:17 »
mooi werk
hij is er even instalerren kan ik ook dB kanalen kijken als ik er geen heb.
Jepke
Is back in the house

Offline thejokez

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +10/-0
    • http://www.autoreplying.com/epgcenter

EPGcenter for Windows
« Reactie #28 Gepost op: 05-06-2006, 20:27:33 »
Neen, helaas niet ... maar er wordt gewerkt aan andere sat receivers ...

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

EPGcenter for Windows
« Reactie #29 Gepost op: 05-06-2006, 20:31:17 »
via de usb kabel met sab 8030 zou mooi zijn. ik wil er wel aan mee werken als je me instucties geeft.
Jepke
Is back in the house
Pagina's: 1 [2] 3
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`