Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


08-03-2021, 10:04:02

`

Pagina's: 1 2 3 [4]

Auteur Topic: Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC  (gelezen 29982 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline murat

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC
« Reactie #45 Gepost op: 13-09-2007, 21:27:04 »
Citaat van: mblaauw;23782
http://www.dvbstand.com/sws.php?cat=70&mark=12



moet je met uploader 1.00 doen


bedankt voor je hulp Michel.

Offline mblaauw

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 322
  • Karma : +10/-0
    • http://WWW.GBOXFORUM.NL

Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC
« Reactie #46 Gepost op: 13-09-2007, 21:32:02 »
Citaat van: murat;23783
bedankt voor je hulp Michel.


geen probleem ik hoor het wel als het gelukt is


michel
Dreambox 8000\'s & Dreambox 800\'s , 3 Linux PC Server & Cardserverproxy & CCcam.2.2.1 , DM 500s & DM 800 HD & DM 8000 HD op voor raad

Offline murat

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC
« Reactie #47 Gepost op: 15-09-2007, 15:41:21 »
helaas weer zonder succes.

heb andere nullmodem kabel geprobeerd
ipv all updater heb ik STB manager geprobeerd.
niks wil lukken. denk dat ik het maar opgeef.

Offline irvine

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 33
  • Karma : +10/-0

Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC
« Reactie #48 Gepost op: 15-09-2007, 16:49:50 »
Hey Murat,
Doe je het wel op de goeie manier?
1. Ontvanger aan laten staan (niet op standby) en dan de stekker er uit trekken
2. Firmware laden in AllUpdater en op Update klikken
3. Dan stekker weer in het stopcontact... en dan gaat ie updaten.
4. Als er "8  8" in het beeld staat (of done), dan de stekker er nogmaals uit en weer in... en klaar is kees...

Hoop dat het hiermee lukt! :Drogar-Scared(DBG):

-irvine

Offline murat

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC
« Reactie #49 Gepost op: 15-09-2007, 17:48:28 »
Citaat van: irvine;23821
Hey Murat,
Doe je het wel op de goeie manier?
1. Ontvanger aan laten staan (niet op standby) en dan de stekker er uit trekken
2. Firmware laden in AllUpdater en op Update klikken
3. Dan stekker weer in het stopcontact... en dan gaat ie updaten.
4. Als er "8  8" in het beeld staat (of done), dan de stekker er nogmaals uit en weer in... en klaar is kees...

Hoop dat het hiermee lukt! :Drogar-Scared(DBG):

-irvine


dat is ook wat ik doe, alleen wat ik zie is boot dat knippert een paar keer en dan heb ik beeld.
op de pc krijg ik meteen de melding tijdens boot, error >> connection.

Offline moka

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

met mustapha ga naar www.dvbstand.com
« Reactie #50 Gepost op: 23-11-2007, 00:03:55 »
Citaat van: hacoba;12814
Hallo.
met mustapha ga naar http://www.dvbstand.com


Weet iemand messchien het verschil tussen deze twee recievers, ik zoek al een tijdje maar kan geeb verschil vinden.
Ik heb op de site van Sab de channeleditor gedownload en die werkt perfekt met de challenger, alle programmas om met de sab te werken zijn hetzelfde en werken prima.
Alleen als ik kijk naar de firmware versie zie ik een klein verschil.
De sab is: Sab_Explorer_Cisc(OB80V1060)
De Challenger Unlimited II is: Algevex Unlimited II (OB60V1060)
Het verschil is minimaal maar ik heb te weinig verstand van zaken om klakkeloos de sab firmaware te plaatsen.
Zou heel graag de nieuwe firmware van Sab op mijn Challenger willen zetten omdat die sneller schijnt te werken.


met mustapha ga naar http://www.dvbstand.com

Offline JBDSB

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

challenger
« Reactie #51 Gepost op: 09-12-2007, 09:53:26 »
Citaat van: Flyer2;14280
Hallo Harry,

geweldig, dankjewel.. ik denk dat ik dat ook maar eens moet proberen, want de Challenger Unlimited II is moeilijk firmware voor te vinden.

Op welke sat heb jij je schotel gericht? Astra 19,2?
Ik heb hem op de 19,2. Weet jij welke zenders daar "open" zijn?

Flyer2


Wij hebben als tweede ook nog een challenger.  3 maanden geleden hebben ze voor mij de software ingezet (sab) dacht ik.Is er iemand die mij kan helpen aan de nieuwe software,ik wilde dat zelf maar eens proberen,en als de data kabel verbonden is moet de decoder aangesloten zijn op de schotel,of mag ie er ff af

Alvast bedankt voor de moeite,
Fijne zondag

Groeten Jan

Offline thaifamily

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

nieuwe software
« Reactie #52 Gepost op: 07-03-2008, 16:49:56 »
Citaat van: JBDSB;26049
Wij hebben als tweede ook nog een challenger.  3 maanden geleden hebben ze voor mij de software ingezet (sab) dacht ik.Is er iemand die mij kan helpen aan de nieuwe software,ik wilde dat zelf maar eens proberen,en als de data kabel verbonden is moet de decoder aangesloten zijn op de schotel,of mag ie er ff af

Alvast bedankt voor de moeite,
Fijne zondag

Groeten Jan


ga naar de zwarte markt in beverwijk ,daar kunnen ze je wel aan nieuwe software

Offline joke349

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Sab explorer ci
« Reactie #53 Gepost op: 16-10-2009, 09:45:43 »
Mijn sab explorer ci is voor het laatst in 2005 geupdated door iemand. Ik wil hem nu zelf updaten, maar kan dat wel en schiet ik er wat mee op. Wat verandert er dan? Welke voordelen haal ik er mee uit.


Joke

Offline murat

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Challenger Unlimited II verus SAB Explorer CISC
« Reactie #54 Gepost op: 16-10-2009, 14:57:31 »
je kan het zelf wel updaten als je serial kabel hebt, liefst kort, minder dan 1 meter.
van challanger zijn er volgens mij geen nieuwe firmwares, je kan die van SAB erop zetten.
alleen weet ik niet of wat er allemaal verbeterd zijn.
Pagina's: 1 2 3 [4]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`