Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

08-12-2019, 06:04:07

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: TV Globo  (gelezen 13341 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline AfsinBey

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

TV Globo
« Gepost op: 23-08-2005, 12:23:51 »
Hoi allemaal,

Ik heb matrix reloaded cam. Welke matrix software moet ik hebben om naar TV globo en andere zenders te kijken op Hispasat?

groetjes
AFsinbey

Offline entouch

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 98
  • Karma : +10/-0

TV Globo Internacional
« Reactie #1 Gepost op: 05-07-2007, 15:12:19 »
Update:

TV Globo Intern. zit nu (al 1 jaar) op Hotbird 13.0 en keys zijn weer beschikbaar (voor de 2e maal) sinds 1 maand.

FINALLY!!!

A Must have for Brasileiras!!!

Muito obrigado!!!

Tchau,
Entouch

ps: alleen niet voor Matrix vrees ik! Is RSA en/of een string van 16 hexs
Main interest: TV Globo Internacional (13E) WORKING!
-----------------------------------------------------------------------
DM500S - Gemini/Nabilo & Gbox 2.1b | DM500S - Gemini/Nabilo & CCcam 2.1.2 | Strong SRT4356 PVR
-----------------------------------------------------------------------
Sats of interest: 43W | 30W | 1W | 13E | 19E | 28E

Offline Trigio

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

TV Globo
« Reactie #2 Gepost op: 09-07-2007, 19:16:02 »
en hoe is tv Globo dan te zien op de Dreambox??

Groeten,
T.

Offline Cozinheiro

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

TV Globo
« Reactie #3 Gepost op: 03-01-2010, 21:37:17 »
Citaat van: entouch;22254
Update:

TV Globo Intern. zit nu (al 1 jaar) op Hotbird 13.0 en keys zijn weer beschikbaar (voor de 2e maal) sinds 1 maand.

FINALLY!!!

A Must have for Brasileiras!!!

Muito obrigado!!!

Tchau,
Entouch

ps: alleen niet voor Matrix vrees ik! Is RSA en/of een string van 16 hexs
Hey. Ik ben getrouwd met een braziliaanse en die kijkt nu naar globo via internet. Dit is natuurlijk niet goed voor mijn downloadlimiet bij telenet. Kan je me wa meer uitleg geven over hoe en wat het juist inhoud. Die sateliet, waar je die koopt, wat het kost en hoe het werkt. Gewoon alles dus. Groetjes, Danny

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

TV Globo
« Reactie #4 Gepost op: 13-01-2010, 10:05:10 »
Citaat van: Cozinheiro;37690
Hey. Ik ben getrouwd met een braziliaanse en die kijkt nu naar globo via internet. Dit is natuurlijk niet goed voor mijn downloadlimiet bij telenet. Kan je me wa meer uitleg geven over hoe en wat het juist inhoud. Die sateliet, waar je die koopt, wat het kost en hoe het werkt. Gewoon alles dus. Groetjes, Danny


gewoon een satelliet ontvanger kopen waar je zelf handmatig de key string in kunt voeren zoals een m-vision s-5. dan heb je met het internet niets meer te maken.

Offline canudos123

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

tv globo
« Reactie #5 Gepost op: 14-03-2010, 18:33:40 »
Citaat van: Cozinheiro;37690
Hey. Ik ben getrouwd met een braziliaanse en die kijkt nu naar globo via internet. Dit is natuurlijk niet goed voor mijn downloadlimiet bij telenet. Kan je me wa meer uitleg geven over hoe en wat het juist inhoud. Die sateliet, waar je die koopt, wat het kost en hoe het werkt. Gewoon alles dus. Groetjes, Danny




Momenteel kan je tv globo via Hotbird ontvangen..
Je kan de keys zelf handmatig invoeren, bij een redelijk receiver..
Of je kan ook kiezen voor een T rex module bijv.. De debetreffende files op internet downloaden en wegschrijven in de module.
Daarvoor heb je een aparaat nodig Cas interface 3 + dummy kaart... bijna overal te kopen.

success..

Offline ikke01

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

TV Globo
« Reactie #6 Gepost op: 09-05-2010, 14:38:54 »
Ik gebruik een Topfield met een Matrix module.
Ik wil hierin een nieuwe zender toevoegen op Hotbird: Globo TV C102.
Hoe kan ik dat (handmatig) doen?
Als ik op de kaart kijk dan zie ik groepen met coderingen en daaronder de zenders.
Hier staat Globo TV nog niet bij.
Kan ik een bestaande overschrijven en wat moet ik bij het zender ID zetten?
Ik heb C102 vertaald naar decimaal maar dat zijn 5 cijfers terwijl er 6 ingevoerd moeten worden.
Het zijn decimale gegevens.

Alvast bedankt voor de hulp!
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`