Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


21-09-2020, 13:54:31

`

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Auteur Topic: Visionnet VN-8000s  (gelezen 72690 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Visionnet VN-8000s
« Reactie #30 Gepost op: 23-08-2005, 08:31:13 »
je moet allen nieuwe software in en zet de ip op automatische en je bent al..
werkt c+ en de rest ook..

suc6
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline laziz

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 43
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #31 Gepost op: 23-08-2005, 12:14:04 »
Citaat
Originally posted by Trable@23-08-2005, 07:32
je moet allen nieuwe software in en zet de ip op automatische en je bent al..
werkt c+ en de rest ook..

suc6
ja zo is dat trable
na dat je de software erin hebt gezet 1keer menu en dan999999 exit en wachten tot het helder wordt
en vergeet netwerk niet op auto detect te zetten
ben op vakantie01-07/03-08-07 dus een beetje druk met braden lol lol tot na het braden

Offline stoffers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #32 Gepost op: 08-09-2005, 21:35:18 »
Hoi,

Kan iemand mij vertellen wat nu de status is van deze ontvanger? Wordt ie nog goed ondersteund? Ik heb hier belang bij echter het nadeel is dat de ontvanger geen ci heeft. Je kunt dus nooit terug vallen op xam of dragon. Wat is jullie ervaring?

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Visionnet VN-8000s
« Reactie #33 Gepost op: 08-09-2005, 21:58:49 »
als het werkt zo als nu werkt is altijd goed, en heeft ook 1 card lezer dus..je krijgt de NL kanalen altijd zeker.. de software werkt nog ..
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline stoffers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #34 Gepost op: 08-09-2005, 22:20:05 »
Ok. Maar ben zo bang dat ik er over een jaartje niets meer aan heb. Als er nou ci in had gezeten had je er zo een andere cam in kunnen doen. Tegenwoordig is in satelliet werled alles zeer snel verouderd.

Weet je ook een goedkoop adresje voor die ontvanger?

Offline Anne Schelhaas

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #35 Gepost op: 08-09-2005, 23:28:45 »
Citaat
Originally posted by stoffers@08-09-2005, 21:21
Ok. Maar ben zo bang dat ik er over een jaartje niets meer aan heb. Als er nou ci in had gezeten had je er zo een andere cam in kunnen doen. Tegenwoordig is in satelliet werled alles zeer snel verouderd.

Weet je ook een goedkoop adresje voor die ontvanger?
KAN IEMANT MIJ VERTELEN WAT EEN CAM IS EN WAT JE DAAR MEE KUNT

Offline stoffers

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #36 Gepost op: 09-09-2005, 09:32:53 »
Blijft je capslock hangen??

Een cam is een module waar je een kaartje in kan doen of firmware op kan zetten. Normaal stop je het kaartje in het gleufje van je ontvanger. Dat gleufje is als het ware de cam. Dit is een bepaald soort. Als je sloten hebt waar je een cam in kan doen zou je dus verschillende soorten er in kunnen doen. Snappie?

Offline Anne Schelhaas

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 14
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #37 Gepost op: 09-09-2005, 22:41:12 »
Citaat
Originally posted by stoffers@09-09-2005, 08:33
Blijft je capslock hangen??

Een cam is een module waar je een kaartje in kan doen of firmware op kan zetten. Normaal stop je het kaartje in het gleufje van je ontvanger. Dat gleufje is als het ware de cam. Dit is een bepaald soort. Als je sloten hebt waar je een cam in kan doen zou je dus verschillende soorten er in kunnen doen. Snappie?
hoi capslack is nu uit

nou nee ik snap het niet wat kun je er dan mee kan ik dan meer kanalen ontvangen? firmware upload je toch in de ontvanger???

Offline netsurfer75

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +0/-0
    • http://

Visionnet VN-8000s
« Reactie #38 Gepost op: 11-09-2005, 10:52:21 »
Hallo allemaal,

er is weer een nieuwe versie software voor de visionnet vn8000s uit....  :)
ik heb deze in de file-sectie geplaats, dus jullie kunnen dat bakkie weer proggen...

deze versie (1.06) heeft een nagra2 en polsat fix, verder gooit deze versie ook een paar poolse kanalen open die in Cryptoworks uitzenden...

succes allemaal...
groeten,

Netsurfer75

Offline netsurfer75

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +0/-0
    • http://

Visionnet VN-8000s
« Reactie #39 Gepost op: 11-09-2005, 11:02:06 »
Hey Anne,

ik neem aan dat jij ook een visionnet vn8000s ontvanger hebt.....hierin kunnen geen cam-modules (dit is ook niet nodig want met de ontvanger aangesloten op een router (denk aan Adsl aansluiting ( voor meerdere computers) voor internet) kun je meer kanalen ontvangen dan met een cam-module. De visionnet bevat wel een gleufje voor een kaartje van bv. Canal+ Digitaal (verder kun je in dat gleufje alle originele kaartjes gebruiken...)

hoop dat het nu een beetje duidelijker voor je wordt... :rolleyes:

groeten,

Netsurfer75

Offline netsurfer75

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +0/-0
    • http://

Visionnet VN-8000s
« Reactie #40 Gepost op: 13-09-2005, 12:43:30 »
Hallo allemaal,

met de m1.06 software voor de visionnet vn8000s, gaan ook de spaanse kanalen open op hispa 30 gr. west (100%)   :D

groeten,
Netsurfer75

Offline Playbengel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #41 Gepost op: 15-09-2005, 21:02:50 »
hi
sry 4 my bad english.
i come from germany and i read u can see premiere with inet connection without card, and many more .
is this insharing?
can i connect 2 this server with my dream 500s to?
can i connect with camd3 on this servers?

Offline chappy70

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #42 Gepost op: 19-09-2005, 18:27:00 »
Hoi Allemaal,

Ik ben al een tijdje lid van Satbox.
Ik heb net gekocht een Visionnet 8000s en ik hen mijn oude SAB 8010 nog staan.
Hier komt mijn vragen:

Kan iemand me emaile de IP voor Visionnet?
Moet ik mijn Visionnet constant aan mijn internet verbinding laten?

Ik ben naar buitenland verhuis, Ierland om pricies te zijn.....met visionnet kan ik NL zenders ontvangen?

Bedank alvast voor jullie hulp.

Groetjes uit Ierland,
Ricardo

Offline Trable

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2024
  • Karma : +0/-1
    • http://www.linksat.info

Visionnet VN-8000s
« Reactie #43 Gepost op: 19-09-2005, 21:04:10 »
dat gaat automatisch als je firmaware in hebt..

you can not conect dreambox to server of vision net..not posible.
Trable

Dreambox - Xtreme PVR - Nextwave 3240c - Matrix - Magic Module - Dragon cam - Stab motor - casinterface2 - infinity phoenix - invacom lnb.

Offline netsurfer75

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +0/-0
    • http://

Visionnet VN-8000s
« Reactie #44 Gepost op: 21-09-2005, 16:47:51 »
Hallo allemaal,

weet iemand van jullie waar ik van de software voor de visionnet 800s een versie kan downloaden voor het midden oosten.... aub een pm-tje...

ik ben op het moment zogezegt alles kwijt...(help help)  :(

netsurfer75
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG