Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


09-05-2021, 14:31:44

`

Pagina's: 1 ... 4 5 6 7 [8]

Auteur Topic: Visionnet VN-8000s  (gelezen 75525 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline bassoula

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +0/-0

please help me trouble
« Reactie #105 Gepost op: 19-01-2008, 13:41:37 »
Ik Was Mijn Visionnet Aan Het Updaten En Per Ongeluk Heb Ik De Boxloader 2.9 Tools Uit Gedaan En Nu Reageert Mijn Ontvanger Niet Meer Heb Je Een Oplossing VooR Dit Probleem
« Laatst bewerkt op: 19-01-2008, 13:48:29 door bassoula »

Offline nader

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #106 Gepost op: 25-01-2008, 19:50:20 »
Citaat van: moviefreak;23708
Hallo,
Ik zit met een probleem,
vorige week heb ik een visionnet vn-8000s gekocht want ik had van iemand gehoord dat daar een netwerk aansluiting op zit en dat je dan via internet veel gecodeerde zenders kan bekijken,dus had ik mij kabel uit mn pc gehaald en achterin de receiver gedaan maar dat heeft dus geen effect.
Ik moet zeker een aantal instellingen veranderen,
wie o wie kan me helpen.


controleer network instelling of de reciever idd de ip adre heeft herkent.
als het goed is moet hij zelf vinden....maar vandaag is er bij mij ook totaal geen beeld ben benieuwt wat weer aan de hand is

Offline sb1rob

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #107 Gepost op: 19-06-2008, 04:39:34 »
je moet boxloader 1.2 gebruiken eerst trek je de stekker uit het stopcontact in het display komt 2:00 te staan sluit je receiver aan op je comport start boxloade 1.2 op en laat de bin file in de boxloder en druk op upload als het goed is gaat de receiver tellen dat zie je op het display wacht tot hij klaar is wanneer er good in je display staat zet je je receiver uit en aan nu heeft de receiver de software geupdate en kan je de receiver gebruiken ps je kan ten alle tijde de software over het oude heen copieeren.
denk er aaan dat je eerst je receiver even uit zet en weer aan.

Offline Satarno

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Visionnet VN-8000s
« Reactie #108 Gepost op: 25-09-2009, 08:59:12 »
Citaat van: sb1rob;29023
je moet boxloader 1.2 gebruiken.


Hoi,

Kan iemand mij vertellen hoe hij zijn ontvanger heeft ingesteld.
Ik wil graag na de astra 1 en 3 kijken.
Maar krijg hem niet ingesteld.
Mijn strong werkt wel.
Ik heb de boxloader 1.2 kan ik hier ook de kanalen mee updaten?

m.vr.gr.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1501
  • Karma : +4/-1

Visionnet VN-8000s
« Reactie #109 Gepost op: 25-09-2009, 15:38:56 »
Elke ontvanger die je in te stellen met je disecq switch. Zoek dit ergens in het (LNB) menu van de ontvanger.
Daarna de zenders laten zoeken op deze satelliet.
Pagina's: 1 ... 4 5 6 7 [8]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`