Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

16-07-2019, 20:38:01

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Tv vlaanderen  (gelezen 16631 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline hollander95

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-1

Tv vlaanderen
« Gepost op: 11-07-2013, 20:22:40 »
dag allemaal heeft iemand ook problemen emt tv vlaanderen op astra23.50 zoals 2B en vier,krijg ik afstemming mislukt,bij vtm en een en canvas en vijf krijg ik dat niet.

Offline kjonker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 93
  • Karma : +2/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #1 Gepost op: 11-07-2013, 22:13:15 »
probeers eens op 19.2 en dat juiste in mpeg4 mischien ook even een scan doen

Offline hollander95

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #2 Gepost op: 11-07-2013, 22:32:47 »
bedankt op astra 19.2 werken ook niet goed alang eigenlijk.alleen op astra 23.5 maar sinds kort vooral 2B en vier werken niet

Offline kjonker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 93
  • Karma : +2/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #3 Gepost op: 12-07-2013, 09:25:38 »
Die kanalen die jij aangaf werken nu op de 19.2 in de mpeg4 ik had het zelfde probleem dus ik denk dat je het in je setting lijst moet zoeken.
Of je kaart is verlopen

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #4 Gepost op: 12-07-2013, 16:19:40 »
Wat voor satelliet ontvanger heb je Hollander????  Je hebt toch wel een HD ontvanger (oftewel MPEG4 ontvanger) ???

Offline hollander95

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #5 Gepost op: 12-07-2013, 18:46:26 »
Bedankt ik heb dm800 HD en ik ontvang Astra 19.2,Astra23.50 & Hotbird 13.Alleen 2B,Vier en vijf werken niet op astra 23.50 en zelfde probleem bij andere mensen die ik ken.Opastra 19.20 werken ook niet.

Offline kjonker1

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 93
  • Karma : +2/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #6 Gepost op: 13-07-2013, 19:25:28 »
Welke image heb je erop,als je openpli heb doe eens fastscan

Als je dat gedaan hebt zoek dan eens in de lijst allee kanalen dat is de rode optie ik weet zeker dat bv 1 van de 4 vijf/2be/vt kanalen werken.

Offline hollander95

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #7 Gepost op: 14-07-2013, 23:45:03 »
bedankt ik gebruik GP image,maar ik zag dat tv vlaanderen weer frequenties verendert heeft ,2B,Vier & vijf zijn naar Astra19.20 maar niet meer op astra 23.50

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #8 Gepost op: 15-07-2013, 09:48:38 »
http://www.tv-vlaanderen.be/uploadedFiles/Prospect/Klantenservice/Downloads/Zenderlijst_TV_VLAANDEREN.pdf

Idd De BE zenders zitten in een mix op astra 1 en astra 3. Het handigste is te zoeken naar de fastscan optie ( als deze aanwezig is in de image) anders handmatig proberen toe te voegen.  Omdat deze een hoge frequentie gebruikt is een goede afstelling en goede satellietkabel (en dat is geen TV kabel! Zoals coax12) een vereiste. Hoge frequentie worden door slechtes kabel gedempt wat tot gevolg kan hebben dat zenders met een lage frequentie wel doorkomen en met een hoge frequentie niet.

Offline hollander95

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #9 Gepost op: 16-07-2013, 23:31:53 »
heel erg bedankt jongens, het is opgelost.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #10 Gepost op: 18-07-2013, 12:33:37 »
En wat was werkelijk je probleem geweest Hollander95???

Offline hollander95

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 23
  • Karma : +0/-1

Re: Tv vlaanderen
« Reactie #11 Gepost op: 11-10-2013, 23:19:12 »
hey sorry voor mijn laat reactie,je moet dus gewoon een sterke signaal hebben om tv vlaanderen op Astra 19,2 te ontvangen dat was het.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`