Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

08-12-2019, 06:28:00

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000  (gelezen 12813 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Heino7

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Gepost op: 19-12-2012, 20:10:08 »
Hallo,

Sinds maandag ben ik in het bezit van een MaxDigital XP1000 HD-ontvanger.
De engelstalige handleiding goed doorgenomen en geprobeerd te installeren.
Dit is maar ten dele gelukt; alleen de FTA-zenders kunnen worden bekeken.
Bij de betaalzenders blijft het beeld op zwart.
Wat ik ook probeer...

Kan iemand mij uit brand helpen?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #1 Gepost op: 19-12-2012, 20:58:47 »
Geen garantie?? Ik neem aan dat je ook service krijgt van de verkopende partij.

Offline Heino7

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #2 Gepost op: 24-12-2012, 20:07:34 »
Bij nader inzien toch geen hulp nodig gehad.
Als je maar de goede zenderlijst download.
En, eerlijk is eerlijk, dat is een peulenschilletje.

Waar ikzelf nog wel nieuwsgierig naar ben is, hoe de diverse applicaties te installeren.
De ontvanger is verbonden met mijn router, het internet-signaal wordt geaccepteerd, maar in het menu weet ik niet wat te doen....
Ervarings-deskundigen???

Offline Trust

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +0/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #3 Gepost op: 26-12-2012, 12:57:04 »
Heino7  zoek op / download   OpenPLi-3.0-beta-xp1000-20121221_usb.zip
Unzip deze en zet het op een usb stick  ,  netschakelaar op box UIT , stick erin , schakelaar AAN en als het power lampje brand , de  CH+ knop op de ontvanger indrukken .
Gr. Trust

Mijn soldeerbout rookt altijd

Offline Heino7

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #4 Gepost op: 28-12-2012, 19:52:09 »
Hallo Trust,

Bedankt voor jouw reactie, maar dit heb ik al eens uitgeprobeerd.
En dat gaat goed!
Ik heb van de pagina al een bladwijzer gemaakt... ;)


Waar ik nog wel wat hulp bij kan gebruiken, zijn de applicaties die gebruik maken van een VLC-player.
Bij de installatie/settings wordt gevraagd om een server toe te voegen.
Dit gaat mij boven de pet, omdat ik niet weet wat deze woorden inhouden.
Wat is VLC-player?
Hoe stel ik dat in?

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #5 Gepost op: 31-12-2012, 03:16:26 »
hier is een handleiding,is wel in het duits maar aan de hand van de fotos ben je er wel mee weg
http://wiki.blue-panel.com/index.php/VLC-Player_Plugin_einrichten_(Enigma2)

Offline duske

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #6 Gepost op: 11-01-2013, 12:15:37 »
Heino7  zoek op / download   OpenPLi-3.0-beta-xp1000-20121221_usb.zip
Unzip deze en zet het op een usb stick  ,  netschakelaar op box UIT , stick erin , schakelaar AAN en als het power lampje brand , de  CH+ knop op de ontvanger indrukken .

Hoi Heino7,

Ik heb ook het probleem van niet downlaoden van de pli Ik heb 2 niuewe recievers gekocht en beide krijg ik de pli er niet in Onder xp1000 is een lampje en dat brand helemaal niet Als ik het doe zoals door jou omschreven dan gaat inderdaad een rood lampje branden (volgens mij de standby lamp) en en begint het beeld te flikkeren om daarna hehet gewone beeld weer te laten zien Hulp gevraagd Wat moet ik doen ben al 2 dagen bezig maar niets  Bedankt als je mij wilt helpen
Duske

Offline sybe80

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #7 Gepost op: 13-01-2013, 12:30:11 »
hoi Duske
Ik ben ook in het bezit van een xp1000 en heb er openpli op staan.
Dit installeren ging zonder problemen en inderdaad op de manier die hier vertelt wordt.
Heb je wel de ch+ knop achter het klepje op je ontvanger gebruikt?

Offline duske

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #8 Gepost op: 13-01-2013, 15:12:22 »
Het is nu gelukt Bedankt voor jullie reactie Ik heb nu nog een probleem Mijn C+ kaart kan hij niet lezen zowel met de openpli 2.21 als de 2.3 niet  Wat doe ik fout of moet ik iets instellen

bedankt duske

Offline Trust

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 18
  • Karma : +0/-0

Re: Problemen bij installeren Maxdigital XP1000
« Reactie #9 Gepost op: 17-01-2013, 01:24:40 »
Heb je wel een CCAM geinstalleerd ?
Gr. Trust

Mijn soldeerbout rookt altijd
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief