Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

06-12-2019, 00:19:26

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Matrix AirCam CI werkend krijgen  (gelezen 3815 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mcstarter

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-1

Matrix AirCam CI werkend krijgen
« Gepost op: 01-11-2012, 10:21:08 »
Beste supporters,

Ik zit met een vraag en kon dit helaas nergens kwijt.. Ik heb heel veel gegoogled maar vond ook niets nuttigs..

Ik heb een SmartTV (LG) met een satelliet aansluiting. Ik maakte hiervoor gebruik van dreambox ( met cccam).

Ik wil, na googlen, matrix Aircam aanschaffen en deze rechtstreeks in de CI+ slot insteken. Maar ik lees dat er aparte GXMAX firmwares en overige softwares nodig zijn. Ik heb ook nergens gelezen of dit wel of niet werkt.
Kan iemand mij helpen
-  ik wil enkel Nederlandse Zenders in HD bekijken. wat heb ik hiervoor nodig. Als ik die kaart koop, wat moet ik allemaal doen? Heb ik ook een cccam line nodig?

Opmeringen zoals: Ziggo, Canaldigitaal etc vind ik heel leuk maar weet dat ik daar niets aan hebt.. ;)
Als iemand in regdio Zuid holland woont, kan ik heen rijden om dit te laten configureren; desnoods tegen betaling..

Alvast bedankt

« Laatst bewerkt op: 01-11-2012, 10:23:41 door mcstarter »

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Re: Matrix AirCam CI werkend krijgen
« Reactie #1 Gepost op: 05-11-2012, 15:24:51 »
Ik ken hem niet maar daar is toch wel iets over te vinden in google


http://www.matrixcamair.tv/index.html

Offline cooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Re: Matrix AirCam CI werkend krijgen
« Reactie #2 Gepost op: 16-11-2012, 08:33:00 »
Ik heb en werk werk met de MCA.
Helaas zijn er (nog) problemen met HD kanalen.
Via CS kijk ik b.v. Sky Deutschland en Sky Sport HD krijg ik niet open.
Sky Bundesliga en alle SD kanalen doen het wel.

Daarnaast heb ik de Diablo Wifi versie 2.6 en die werkt wel met alles.
Nadeel is, dat je een aparte programmer nodig hebt.
De Cas2+ en de Diablo Wifi zou je b.v. bij Satking kunnen aanschaffen.

Cooper
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief