Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


19-09-2020, 18:06:47

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: magic module  (gelezen 4903 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline smetje

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +12/-0

magic module
« Gepost op: 02-02-2012, 09:01:59 »
hallo ik heb hier nog een magic module liggen wat kan hier nog opgezet worden om een seca 3 kaartje telaten werken ??,

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Re: magic module
« Reactie #1 Gepost op: 07-02-2012, 16:44:15 »
probeer eens UCAS 3.0 of 3.1 ??

Offline smetje

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +12/-0

Re: magic module
« Reactie #2 Gepost op: 07-02-2012, 20:20:34 »
zou hij dan met ucas 3.1 seca 3 openen??

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Re: magic module
« Reactie #3 Gepost op: 07-02-2012, 22:26:52 »
De berichten die ik hierover  lees wel, maar eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik dit niet zelf heb geprobeerd maar van een ander forum heb gehaald.

Nee heb je, Ja kun je krijgen toch?

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Re: magic module
« Reactie #4 Gepost op: 19-02-2012, 02:30:14 »
een aantal jaren geleden toen CD van seca 2 naar seca 3 is overgegaan kon men met de ucas 3.0 of 3.1 de seca 3 kaart terug laten werken
Die UCAS v3.0 software is Seca compatibel en maakt het daarom mogelijk om een originele Seca kaart te gebruiken
http://www.ucassupport.nl/casinterface/Software.htm

Offline t757498

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +10/-0

Re: magic module
« Reactie #5 Gepost op: 20-02-2012, 18:39:29 »
een aantal jaren geleden toen CD van seca 2 naar seca 3 is overgegaan kon men met de ucas 3.0 of 3.1 de seca 3 kaart terug laten werken
Die UCAS v3.0 software is Seca compatibel en maakt het daarom mogelijk om een originele Seca kaart te gebruiken
http://www.ucassupport.nl/casinterface/Software.htm
Die UCAS v3.0 werkt niet met de seca 3
Heb er verschillende soft  opgezet en geen enkele soft opent de seca3 kanalen
 Wie heet nog andere suggesties om die magic werkende te krijgen met seca3 kanalen
 
als ik alles moest weten wat zou ik hier doen
Mvgr

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Re: magic module
« Reactie #6 Gepost op: 21-02-2012, 00:35:13 »
tja,het is ook zolang geleden.
de magic cam moet eerst omgevormd worden tot een matrix cam met de xilinx en dan de ucas bin file erop
ik heb een beetje verder gesnuffeld op het net en ook al had je de goede firmware op gezet,de nieuwe seca kaart werkt er niet goed meer,(heeft vroeger wel goed gewerkt)
je zou maar een paar zenders nog mee kunnen bekijken.
op ucassupport.nl vindt je dus de nodige firmware als het daarmee niet werkt dan zou ik het ook niet weten.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG