Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

05-12-2019, 22:54:18

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: hd zenders.  (gelezen 5037 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline tim12jimmi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

hd zenders.
« Gepost op: 01-01-2012, 19:45:23 »
hallo heb nieuwe vu duo. alle hd zenders blijven af en toe stilstaan, hoe kan dat. welk probleem heb ik.

doe aan sharing.

Offline ProXar

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +0/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #1 Gepost op: 01-01-2012, 21:00:08 »
Share in huis of vanaf een commerciële server? Het lijkt op een probleem met de verbinding met de server.
.:: Wisdom lies not in obtaining knowledge but in using it in the right way!! ::.
.:: Vu+ Duo @ OpenPLI 2, 2TB HDD, Triax 78cm, 13.0, 19.2, 23.5 & 28.2 Duo LNB ::.

Offline tim12jimmi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #2 Gepost op: 02-01-2012, 17:45:21 »
vanaf een commerciële server.

Offline ProXar

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +0/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #3 Gepost op: 04-01-2012, 15:16:16 »
Neem aan dat het bij CD is, anders zou ik zeggen het probleem kan wel eens liggen bij de maatregelen die TVV heeft genomen tegen CS. Heb je het probleem al eens gemeld bij de CS mannen? Heb je het probleem ook bij Nederlandse HD zenders, 1,2 of 3? Die kun je op de basis kaart van CD ontvangen en zou je dus niet bij de CS vandaan halen. Mooie manier om te testen of het daar aan ligt of dat het probleem bij jou ligt.
.:: Wisdom lies not in obtaining knowledge but in using it in the right way!! ::.
.:: Vu+ Duo @ OpenPLI 2, 2TB HDD, Triax 78cm, 13.0, 19.2, 23.5 & 28.2 Duo LNB ::.

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #4 Gepost op: 04-01-2012, 19:38:55 »
Zomaar wat dingen....
Hoe sterk is je signaal? HD iets nl. kieskeuriger over ontvangstsignaal dan SD. Komt ook van 23,5 af ip.v. 19,2 voor de sd kanalen.
Heb je de share al lang, is deze betrouwbaar?? niet elke comm. share is betrouwbaar...
Heb je ook last op de duitse FTA-HD zenders?? ARD-ZDF

Offline Sjaak

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #5 Gepost op: 29-09-2012, 12:44:12 »
Ik heb hetzelfde probleem met de duitse HD+ zenders die ik niet met de VU+ duo al een hele tijd sinds ik een nieuwe installatie heb geplaatst.
Ik kan b,v, van de HD vrij ARD , ZDF etc niet in HD ontvangen. Wel in SD.  Ik kan wel Eins Festival in HD ontvangen 1280* 720 lijnen De HD+ zitten op de 19.2 met 82% ontvangst.
Van de duitse HD gecodeerd kan ik bv wel de DMAX HD ontvangen en TNT HD. De WDR's HD kan ik dan wel weer ontvangen. Ook weer slechts 12808 720.
De settings zijn van 27 sept 2012.

De Ned. HD"s kan ik op de 23,5 wel ontvangen zelfs met 70 % ontvangst 1920*1080.

Ik heb een Frontwave schotel van 110 cm met 8 quad LNB"s. Dus met 4 uitgangen.
Heeft iemand een idee waar het aan kan liggen?
Ik heb verschillende tunerinstellingen geprobeerd maar ik ben onzeker over welke de juiste is.

Ik ben daarnaast nog van plan een AZ box aan te schaffen. Weet iemand waar die het goedkoopst is met goede service.

Bedankt alvast.

Offline vlaagje

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #6 Gepost op: 01-10-2012, 23:53:14 »
Heb geen problemen met de FTA HD zenders zoals ZDF HD (freq 11836).
Ik heb geen ervaring met  een frontwave schotel.
Zelf gebruik ik Vu DUO met de image van AAF 2.0. Deze werkt voor mij prima. Heb een rotor met 1 LNB met de tunerinstelling zoals in de bijlage

Offline ziggy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +11/-0

Re: hd zenders.
« Reactie #7 Gepost op: 03-12-2012, 08:17:56 »
Dit probleem ondervind ik ook. Maar ik denk niet dat het ligt aan de CS-servers (weet niet zeker). Ik bezit namelijk ook een officiële TVV kaart en CD kaart. De TVV-kaart gebruik ik met een officiële module in de VU+duo. En ook hier heb ik blokvorming, haperingen...Ik ga dit nog eens verder uitzoeken, als ik tijd heb...pfff
VU+ duo, DM500 HD clone, 2X Multytenne 45 twin
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`