Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

11-12-2018, 14:36:15

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Topfield 7700 HSCI hikt / bevriest regelmatig  (gelezen 4744 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline collazos

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Topfield 7700 HSCI hikt / bevriest regelmatig
« Gepost op: 26-10-2011, 17:16:41 »
Ik heb hetzelfde probleem met mijn ontvanger , het beeld bevriest af en toe een paar seconden.
Heb toen een Canal Digitaal cam gekocht in de winkel en mij verzekerde ze dat het dan over zou zijn.
Het is wel minder geworden maar het euvel is er nog steeds en het rare is dat op b.v. de Duitse HD kanalen het helemaal niet voorkomt.
Verder heb ik dat alleen RTL 8 regelmatig wegvalt sinds het in HD uitzend. :-\
« Laatst bewerkt op: 24-11-2011, 15:19:53 door MrSat »

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1486
  • Karma : +4/-1

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #1 Gepost op: 27-10-2011, 18:18:52 »
Als je schotel optimaal is uitgericht dat kan het ook zijn dat je een voedingsprobleem hebt!

Schroef de ontvanger maar eens en kijk of je bolle elcos kunt vinden op het powersupply board.

Offline harrydinxper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #2 Gepost op: 17-11-2011, 21:47:15 »
Ik heb het zelfde probleem wat is hier aan te doen??

Offline harrydinxper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #3 Gepost op: 17-11-2011, 21:52:54 »
sorry he antwoord was al gegeven ik heb hem al eens op de voeding laten testen bij Van Hunen in Arnhem
maar heb het euvel nog steeds ik hb een orginele canaldigitaal cam
ben benieuwd of het nog opgelost kan worden!

Offline oliebbommel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #4 Gepost op: 18-11-2011, 19:48:20 »
bij mij hikt het beeld nog steeds .
ik heb er via usb stikkie andere firmware in gezet ,nu wou ik weer een andere firmware ver. erop zetten
maar dat wil niet meer via een usb stikkie
wie weet hoe  dat kan

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1486
  • Karma : +4/-1

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #5 Gepost op: 19-11-2011, 01:23:52 »
Heb je een oude versie opgezet??? Anders met een rs232 kabel nog een keer proberen gaat vast en zeker lukken...

Offline oliebbommel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #6 Gepost op: 19-11-2011, 18:04:35 »
mr sat

kan  dat zo met een rs232 kabel of heb ik een programmatje voor nodig  ,net als bij de humax
heb bij de topfield hier geen ervaring mee
kun je dit even toelichten hoe ik dit moet doen
hartelijkdank

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1486
  • Karma : +4/-1

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #7 Gepost op: 21-11-2011, 12:25:53 »
Ja klopt.

Kijk hier maar eens 


TFdown (RS232)

http://www.bombeeck.nl/Service/Topfield/index.html

Offline JeeDee1955

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #8 Gepost op: 22-11-2011, 14:07:09 »
Ook ik heb dit probleem, het beeld hikt of staat stil. De Topfield doet dit echter alleen op de Ned. HD zenders. Elco's zijn al verwisseld. Gebruikte CI is de PowerCam Pro, Maar met een orginele CI van CD heb ik hetzelde probleem

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1486
  • Karma : +4/-1

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #9 Gepost op: 22-11-2011, 14:50:33 »
Het komt momenteel erg erop aan dat de schotel goed staat uitgericht!!!! Check dat eens bij je installatie. JeeDee. 

Offline JeeDee1955

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #10 Gepost op: 22-11-2011, 17:11:40 »
Mr. Sat,

Even gecontroleerd       niveau:     92%
                                      kwaliteit:   85%

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1486
  • Karma : +4/-1

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #11 Gepost op: 23-11-2011, 11:11:11 »
Een tip die ik lees op een ander forum is firmware in te laden van 14-11-2007.  Ik zou het gewoon eens proberen en post hier eens je bevindingen.

Offline JeeDee1955

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

Re: Topfield 7700 HSCI
« Reactie #12 Gepost op: 23-11-2011, 18:31:44 »
Ik heb de firmware van 14-11-2007 geladen en het probleem is verdwenen. Mr Sat bedankt voor de gouden tip!!!!
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief