Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

12-12-2019, 09:05:40

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Sab ultimate 8000hd als share server  (gelezen 4019 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline danman1

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

Sab ultimate 8000hd als share server
« Gepost op: 16-09-2011, 21:12:33 »
hoi mensen,

ik wil mijn sab ultimate 8000hd als server laten draaien(intern) heb gelezen dat het een en ander ingestelt moet worden in cccam.cfg... maar waar vind ik die?
en hoe kom ik in de decoder?
kan er niet echt veel over vinden?
iemand ervaring hiermee?
wie wil me ermee verder helpen?

Offline danman1

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +0/-0

Re: Sab ultimate 8000hd als share server
« Reactie #1 Gepost op: 18-09-2011, 10:07:35 »
helemaal niemand????

of allen alleen bekend met db ofzo??

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Re: Sab ultimate 8000hd als share server
« Reactie #2 Gepost op: 18-09-2011, 22:47:42 »
Ik ken deze ontvanger niet zelf maar ik vermoed dat het ongeveer gelijk gaat als in de DB

Je zult middels FTP contact moeten maken met de ontvanger. Nadat je succesvol contact hebt gemaakt staat in een van de directories de bewuste file. Pas deze aan (bijv met notepad) en upload deze terug in je ontvanger .....


Ps evenzo als de DB een hobbybox ! is, zal jouw ultimate dit ook zijn. Met alleen kennis van MS word kom je er niet. Je zult je moeten verdiepen in de materie die op heel veel fora,'s staat uitgelegd.
« Laatst bewerkt op: 19-09-2011, 10:29:32 door MrSat »

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

Re: Sab ultimate 8000hd als share server
« Reactie #3 Gepost op: 21-09-2011, 23:07:51 »
ook ik ben niet vertrouwd met deze ontvanger,maar in de volgende site staat een hoop uitleg
ik kan hier alleen uitmaken dat je ontvanger alleen dienst kan doen als cccam client en niet als cccam-server
http://www.satbox4all.nl/Forum/archive/index.php/thread-11370-1.html
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief