Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

05-12-2019, 23:51:56

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: info MEDIALINK  (gelezen 3150 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline sonja

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +10/-0

info MEDIALINK
« Gepost op: 15-09-2011, 01:41:48 »
Zijn hier ook hobbyisten die mij het één en ander kunnen vertellen over de MEDIA-LINK Black panther.
Wat zijn de mogelijkheden, kunnen er meerdere satellieten mee ontvangen worden en eventueel draaibaar.
Hoe gaat het met software voor deze ontvanger en kanalenlijsten.
Werkt deze met verschillende kaarten.

 Ik ben benieuwd, SONJA

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2188
  • Karma : +12/-0

Re: info MEDIALINK
« Reactie #1 Gepost op: 15-09-2011, 13:19:03 »
Meerdere satellieten en draaibaar moet volgens mij wel lukken gezien de DiSEqC ondersteuning. Heb zelf geen ervaring met dit apparaat.
Had je al een rotor ?

Marcus

Offline hayabusa

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Re: info MEDIALINK
« Reactie #2 Gepost op: 15-09-2011, 16:40:45 »
Die medialink black panther is een leuke ontvanger, goed beeld en de software kan je met de box zelf downloaden..de settings lijst moet je er zelf inzetten of een bestaande met de usbstick erin zetten...

Offline sonja

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +10/-0

Re: info MEDIALINK
« Reactie #3 Gepost op: 16-09-2011, 01:32:18 »
Ja ik heb een draaibare schotel uit het analoge tijdperk.
De schotel is voorzien van een schakelkastje waarmee een digitale ontvanger over weg kan.

  SONJA

Offline evert1963

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +0/-0

Re: info MEDIALINK
« Reactie #4 Gepost op: 27-04-2012, 08:58:36 »
black panther draait hier al zeker een half jaar zonder problemen,enige minpuntje vind ik dat via het cardslot de updates niet op je kaart komen ,dan moet je kaart dus in een ci module.

verder een leuk kastje en de bediening ,en de software zijn prima ondersteund.

(ps ben nieuw op dit board dus een beetje late reaktie)

Groet Evert
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief