Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


24-09-2020, 10:46:22


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!  (gelezen 8239 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Gepost op: 19-06-2011, 21:37:53 »
Iemand problemen met de Matrix revolution cam??

Zet er ipv UCAS 3.0/3.1 Keyflex V4.5 op.

Met deze versie werken alle kanalen weer. Wel even in het Cas menu alles op OFF zetten behalve Seca. Dat moet op On blijven staan.
 

Werkend op SD canal digitaal EN HD canaldigitaal echter wel erg lange zaptijden

Je hebt wel een zgn. CAS interface nodig voor het herprogrammeren.

Offline motohannes

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #1 Gepost op: 19-09-2011, 07:06:21 »
hallo mr. Sat

Ben weer met mijn oude topfield bezig en zie dit bericht maar waar kan ik keyflex V4.5 vinden

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #2 Gepost op: 19-09-2011, 10:24:17 »
Kan de file op mijn HDD niet zo snel vinden ....




Kijk eens hier  http://www.sat-television.com/download.php?attachmentid=183627&d=1293796292

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #3 Gepost op: 19-09-2011, 21:43:31 »
Begrijp ik hier nu uit dat SECA 3 open ligt of   ???
Jepke
Is back in the house

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #4 Gepost op: 20-09-2011, 09:12:19 »
Welkom back Jepke!!

Nee die link was naar aanleiding dat ucas 3.0 niet meer werkte op de seca 3 kaart. Met keyflex 4.5 zou het weer moeten lopen ( met kaart dan wel te verstaan)

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #5 Gepost op: 20-09-2011, 14:46:12 »
Begrijp ik hier nu uit dat SECA 3 open ligt of   ???

Kijk dat zijn uitspraken waarmee je duizenden bezoekers krijgt hier..... ook al klopt er niets van ;-)

Marcus

Offline jepke

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2211
  • Karma : +14/-0

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #6 Gepost op: 21-09-2011, 18:29:39 »
Zoiets trekt wel aan inderdaad  8) Niet mijn insteek geweest maar goed.

In GOOGLE komt het ook zo mooi te staan haha.

Ik was intussen mijn Matrix cam al aan het zoeken gegaan. Heb nog te veel van die Cams en pasjes liggen. Zelfs de gigatische verkochte goldcards. Inkoop pff paar gulden en als warme broodjes voor 100 gulden kwamen ze ze van heiden en vere halen. De ingeburgerde in satellietwereld kennen de goldcards nog wel denk ik.
Jepke
Is back in the house

Offline jsbenny

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 45
  • Karma : +10/-1

Re: Matrix revolutions + SECA3 werkend!!
« Reactie #7 Gepost op: 24-09-2011, 13:27:16 »
heb dit al een hele tijd op mijn Matrix revolutions cam gezet,hiermee werkt mijn TVVlaanderen
kaart mee ook de HD zenders.

                   Benny
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`