Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

08-12-2019, 06:45:21

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Wel geluid,geen HD beeld en haperend geluid.  (gelezen 4859 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Marcel T

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Wel geluid,geen HD beeld en haperend geluid.
« Gepost op: 11-04-2011, 17:13:37 »
Hallo allemaal,
Ik ben sinds een paar weken in het bezit van een SAB Titan 1 HD.
Ik heb alleen een paar probleempjes ;
De gratis HD kanalen (Engeland/Duitsland e.d.) kan ik gewoon bekijken maar de Nederlandse HD kanalen, zowel abonement als gratis,heb ik wel geluid maar geen beeld.
Daarnaast begint het geluid van de normale,abonement,kanalen na ongeveer 30 minuten te haperen,op de gratis kanalen heb ik hier geen last van.
weet iemand wat dat kan zijn ??????????????

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Wel geluid,geen HD beeld en haperend geluid.
« Reactie #1 Gepost op: 12-04-2011, 11:45:38 »
Zorg even dat de laatste nieuwe Firmware versie op de SAB komt.  Vaak uit de doos is dit nog niet gebeurd!

Meer info bij http://www.SABsatellite.nl

Offline Julius

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +10/-0

Wel geluid,geen HD beeld en haperend geluid.
« Reactie #2 Gepost op: 14-04-2011, 10:39:15 »
Citaat van: Marcel T;42246
Hallo allemaal,
Ik ben sinds een paar weken in het bezit van een SAB Titan 1 HD.
Ik heb alleen een paar probleempjes ;
De gratis HD kanalen (Engeland/Duitsland e.d.) kan ik gewoon bekijken maar de Nederlandse HD kanalen, zowel abonement als gratis,heb ik wel geluid maar geen beeld.
Daarnaast begint het geluid van de normale,abonement,kanalen na ongeveer 30 minuten te haperen,op de gratis kanalen heb ik hier geen last van.
weet iemand wat dat kan zijn ??????????????


Gebruik je wel de nieuwe oranje kaart?
En heb je softw. versie 1.3.42 er in.
En ik zou altijd even bij mijn leverancier vragen hoe dit zit....:)

Offline Marcel T

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

Wel geluid,geen HD beeld en haperend geluid.
« Reactie #3 Gepost op: 18-04-2011, 18:55:50 »
Alvast bedankt voor de oplossingen tot nu toe :hihi:
Ik ga proberen om de firmware te vernieuwen via een usb stick, heb het nog nooit gedaan dus hoop dat het lukt :o

Offline Marcel T

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

nog niet
« Reactie #4 Gepost op: 21-04-2011, 15:56:54 »
Ik heb de nieuwe firmware ''aangebracht'' maar helaas is er niets verranderd :(.
Ja, ik heb de nieuwe kaart van CD.
Ik heb nu maar een mailtje gestuurd naar SAB in de hoop dat zij een oplossing weten.
Is er hier nog iemand die iets weet ???????????

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Wel geluid,geen HD beeld en haperend geluid.
« Reactie #5 Gepost op: 22-04-2011, 10:50:51 »
Ook hiervooor geldt waarom neem je geen contact op met je leverancier. Hij is degene die je als eerst e dient aan te spreken.

Als je auto kapot is ga je toch ook eerst naar de garage en niet naar de importeur?
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`