Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


21-10-2020, 23:02:12

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Arrox Tyger X  (gelezen 3367 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline elstoplo

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0

Arrox Tyger X
« Gepost op: 05-04-2011, 10:57:46 »
Mijne heren,

Zoals omschreven ben ik in bezit van een Arrox Tyger X satelite ontvanger.
Ik heb daarbij een smartcard van Canal Digitaal om de Ned zenders te kunnen zien.
Nu doet zich een probleem voor dat op Astra 1 SBS 6, NET 5, Veronica en BVN naar een andere frequentie verhuizen.
En nu komt het, hoe moet ik dat doen.
Ik heb al in het menu zitten kijken maar wat ik ook doe op de een of andere manier houdt de ontavnger de wijzigingen niet vast.
Ik heb er niet zoveel verstand van dus zoek ik hulp van mensen die mij stap voor stap het probleem helpen oplossen.

Is er dus iemand bereid mij hierin bij te staan?

Met vriendelijhke groet,
Elstoplo

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Arrox Tyger X
« Reactie #1 Gepost op: 05-04-2011, 16:47:46 »
Ik ken de ontvanger niet maar in het algemeen is het:

- Menu ontvanger
- Zoek naar iets van kanalen zoeken (handmatig)
- Kies de juiste satelliet (Astra)
- voer de juiste frequentie in (12.515)
- Voer de andere parameters in Symbolrate (22000) en FEC (5/6)
- netwerk (uit)
- Kies zoeken naar kanalen.

In de meeste ontvangers worden nu de gevonden kanalen achter in lijst toegevoegd. Hiena zal je dus handmatig de kanalen moeten verplaasten (staat ook in het menu) naar de juiste kanaalnummers.

Heb je fastscan erop zitten is het helemaal makkelijk en hoef je alleen maar deze "scan"optie uit te voeren. De kanalen worden nu automatisch ingelezen en opgeslagen in je ontvanger

Offline elstoplo

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0

Arrox Tyger X
« Reactie #2 Gepost op: 05-04-2011, 19:33:46 »
Welnu ik heb op diverse manieren alle en FTA kanalen laten scannen.
Er wordt zover ik het kan zien niets toegevoegd.
Het staat mij bij dat toen ik dat in het verleden ook eens deed, alle nieuwe kanalen eenkleurtje kregen.
Zeg maar dat de standaard kanalen wit waren en de nieuw gevonden werden dan geel.

Dus ik weet het echt niet meer en de wanhoop is nabij.
Hopenlijk kan iemand mij verder helpen  om dit probleem te verhelpen.

Groet,
Elstoplo

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

Arrox Tyger X
« Reactie #3 Gepost op: 07-04-2011, 12:06:57 »
Citaat van: elstoplo;42177
Welnu ik heb op diverse manieren alle en FTA kanalen laten scannen.
Er wordt zover ik het kan zien niets toegevoegd.
Het staat mij bij dat toen ik dat in het verleden ook eens deed, alle nieuwe kanalen eenkleurtje kregen.
Zeg maar dat de standaard kanalen wit waren en de nieuw gevonden werden dan geel.

Dus ik weet het echt niet meer en de wanhoop is nabij.
Hopenlijk kan iemand mij verder helpen  om dit probleem te verhelpen.

Groet,
Elstoplo


Of als je dat durft de ontvanger resetten en opnieuw laten scannen met de juiste instellingen.

Offline elstoplo

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0

Arrox Tyger X
« Reactie #4 Gepost op: 07-04-2011, 17:12:04 »
Ik kwam gisteravond op het idee, dat al mijn kanalen wel eens bezet zouden kunnen zijn.
Wat heb ik gedaan; een aantal zenders verwijderd om ruimte te winnen.
Opnieuw een scan gedaan en toen kwamen ze binnen, dus het probleem is wat mij betreft opgelost.

Dank voor de suggesties en hulp.

Elstoplo
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`