Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


08-03-2021, 10:43:18

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Codes NuevoXstream; softcam.key  (gelezen 4428 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline gensnet

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 16
  • Karma : +10/-0

Codes NuevoXstream; softcam.key
« Gepost op: 04-03-2011, 10:56:27 »
Van mijn handelaar heb ik destijds een lijst met codes gehad om naar Nederlandse zenders te kunnen kijken. Dat kijken was géén succes, omdat iedere keer de server er uit lag. Momenteel zijn die codes verlopen en ik zou wel nieuwe willen hebben, want je kunt er op een andere satelliet naar "natuur" zenders kijken.

Hoe werkt die softcam.key? Ik haal die binnen bij de ontvanger (hij zegt dat hij die opgeslagen heeft) maar ik kan dan nergens naar een gecodeerde zender kijken.

Hoe kom ik in contact met de maker(s) van de updates die op http://www.gxmax.com staan?

-= GensNet =-

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

Codes NuevoXstream; softcam.key
« Reactie #1 Gepost op: 04-03-2011, 12:46:32 »
Wat voor type mvision heb je??

Offline gensnet

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 16
  • Karma : +10/-0

Codes NuevoXstream; softcam.key
« Reactie #2 Gepost op: 04-03-2011, 14:38:13 »
Citaat van: MrSat;41954
Wat voor type mvision heb je??


Een HD-300 combo net.

-= GensNet =-

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

Codes NuevoXstream; softcam.key
« Reactie #3 Gepost op: 04-03-2011, 19:29:59 »
Zet in ieder geval de laatste firmware erop van de site!

De softcam zijn niet voor de NL zenders. Ik dacht dat TNT sat (frans) bijv open staat.

Deze NET versie ondersteunt CCcam en newcamd (dacht ik??)   Gooi daarnaast eens een balletje op het forum (vraag en aanbod) of iemand je met de setup van bijv CCcam kan helpen. Ik begrijp uit je verhaal dat je geen kaart hebt, dus ruilen zal het niet gaan worden.....

su6
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`