Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-05-2019, 01:30:30

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0  (gelezen 4267 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Tiemen

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +10/-0

CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0
« Gepost op: 20-02-2011, 20:49:56 »
Hoi,

Ik kan het maar niet vinden ben er nu al langer mee bezig om de CCcam te laden dan de Flash er opnieuw in te zetten , heb de DM 800 HD moeten flashen omdat hij gewoon niet meer opstarten na reset fabriek instellingen.
Maar nu kan ik de CCcam nergen alden als ik onder Softcam kijkt in het blue Panel zie ik alleen maar Comman interface staan
Hoe kan ik CCcam 2.14 of later weer aan het werken krijgen  :mad:


Alvast bedankt,

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0
« Reactie #1 Gepost op: 20-02-2011, 22:33:26 »
als je de box opnieuw hebt geflashed dan zit er niks anders op dan de cccam
manueel in te laden via een ftp programma of het dcc programma.
tot voor kort kon je ze inladen via de addon server van de image die je geinstallerd heb maar nu zijn de cams verwijderd
de cams zitten dus niet meer in de addons server van gemini,dreamelite of blackhole.
« Laatst bewerkt op: 20-02-2011, 22:37:41 door alain »

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0
« Reactie #2 Gepost op: 21-02-2011, 16:55:15 »
Hij heeft een een clone versie. Daar zit meestal wel de addons in gepatchd in de images van de clones ;).

Gebruik anders dream elite gepatchde versie.

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0
« Reactie #3 Gepost op: 22-02-2011, 00:26:42 »
de addons zitten er meestal in maar niet om de cams te downloaden

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0
« Reactie #4 Gepost op: 22-02-2011, 00:50:54 »
Ik heb gepatchde PLI en DreamElite, daar kan je ze gewoon downloaden.
Anders TUNESIA ADDON installeren en daar vind je alle cams van alle soorten images.

PLI kan je zowiezo wel downloaden. Heb laatst nog zelf geinstalleerd voor iemand. Bij PLUGINS dan downloaden (groene knop volgens mij), heb je SOFTCAM onderin de lijst.
Daar vind je de CCcam versies.

Offline skyflow

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

CCcam opnieuw laden in sim201-ssl76D-openpli-2-0
« Reactie #5 Gepost op: 23-02-2011, 20:42:06 »
Idd,
met een Openpli 2.0 op een 800 hd clone kon ik vandaag gewoon een Ccam erop zetten.
Vond zelfs bij settings een hele mooie 19, 23 Astra lijst.

Bij de Gemini server kan dat niet meer en moet je idd de Tunesiasat plugin erop zetten.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`