Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

08-12-2019, 07:17:25

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Configueren van de tuners VU+  (gelezen 6332 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Esta

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0
  • Als ik een fout maakt, zegt het dan.

Configueren van de tuners VU+
« Gepost op: 03-01-2011, 19:10:05 »
De vraag :
Ik heb mijn oude schotel Astra en Hotbird (duo) ingesteld op tuner a

Nu heb ik een tweede schotel aangesloten op tuner B. Een Duo LNB astra 19,2 en astra 23,5.
Deze wil ik ook configuren. Moet ik dan bij tunerinstellingen A op 19,2 zetten of A op 23,5 en B op etc

Als ik dat heb gedaan heb moet de configuratie zo laten staan en gaan scannen.
Daarna doorlussen (is een optie)

Ik wil toch graag als ik bijv. NL1 wil opnemen een andere TV progromma zien bij een ander provider.
Of schakeld de VU+ met E2 image automatisch.

Met vriendelijke groeten

Esta
An error has occurred. Hit any user to continue

Offline Esta

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +0/-0
  • Als ik een fout maakt, zegt het dan.

De instellingen
« Reactie #1 Gepost op: 08-01-2011, 17:56:31 »
Antwoord :
Ik heb mijn oude schotel Astra en Hotbird (duo) ingesteld op tuner a
Hotbird 13.0  op A en Astra 19.2  op B

De tweede schotel (duo LNB)
Astra 19.2 op A en Astra 23.5 op B

Het werkt

Vriendelijke groet
Esta
An error has occurred. Hit any user to continue

Offline ziggy

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +11/-0

Re: Configueren van de tuners VU+
« Reactie #2 Gepost op: 03-12-2012, 08:12:07 »
Ik heb 2 multytenne duo schotels. Eén aan de voorkant van mijn huis (aansluiting op tuner A) en één aan de achterkant van mijn huis (aansluiting tuner B). Dit werkt perfect.
VU+ duo, DM500 HD clone, 2X Multytenne 45 twin
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`