Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


19-01-2021, 02:56:00

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: 7020s softcam installeren  (gelezen 2753 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Raaff

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

7020s softcam installeren
« Gepost op: 02-01-2011, 14:22:05 »
Hallo,

ik gebruikte al jaren mijn 7020 zonder problemen, maar laatst crashte de HD.
Nu heb ik er een andere HD ingezet en de laatste Open Pli image erop gezet.
Maar hoe zit dat nu ook alweer met die softcams ?

Welke kan ik het beste nemen, en hoe installeer je die ook alweer ?

Ik zit nu weer te kijken via dat lompe Canal Digitaal mediaguard insteek geval en heb last van haperend beeld. :mad:

En nog iets wat ik hoop op te lossen, de automatische maandelijkse update van Canal D gaat ook altijd mis, ik moet altijd via de telefoon updaten.

Bedankt alvast, Raaff

Offline Raaff

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

7020s softcam installeren
« Reactie #1 Gepost op: 02-01-2011, 15:01:23 »
Ahh, gevonden :king:
http://manuals.dbf4all.com/images/cccam/cccam.pdf


Blijf ik enkel met het updaten zitten, of zou dit door de nieuwe Pli image nu ook opgelost zijn ?

Offline Raaff

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

7020s softcam installeren
« Reactie #2 Gepost op: 02-01-2011, 20:29:52 »
Toch nog problemen,

Het beeld is wel iets verbeterd , maar blijft schokkerig op de Canal D kanalen en ook op de vrije kanalen.
Ik heb 2 cams geprobeerd, CCam en Newcamd maar het probleem blijft.
Dat had ik in de oude setup met Pli Emerald niet.

Wat moet ik doen om dat op te lossen ?

Offline vlaagje

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 32
  • Karma : +10/-0

7020s softcam installeren
« Reactie #3 Gepost op: 02-01-2011, 23:44:42 »
Als je de Open PLi op je hd hebt geplaatst, dan moet je eens controleren of deze geinstalleerd met een korte standby (of hoe dat ook mag heten). Ook zou je eens kunnen kijken of de CCcam wel actief is.  Zelf had ik in het verleden de image meestal op een USB stick staan. Dat gaf bij mij nooit problemen.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG