Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


24-10-2020, 22:09:25

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: zie hdd maar opnemen gaat niet  (gelezen 3208 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline duchi74

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

zie hdd maar opnemen gaat niet
« Gepost op: 27-12-2010, 00:03:25 »
ik heb vandaag een nieuwe hardeschijf in mijn dm800 geplaats en geformatteerd,nu zie ik hem staan onder device manager  maar zodra ik op wil nemen met de rode knop is de disk too small 100 mb en als ik onder het knopje video kijk staat daar het standaard verhaal van  16 mb terwijl er een schijf van 1 TB in zit
ik ben er een hele dag mee bezig geweest dus ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen

alvast bedankt


duchi

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

zie hdd maar opnemen gaat niet
« Reactie #1 Gepost op: 27-12-2010, 12:10:43 »
Citaat van: duchi74;41268
ik heb vandaag een nieuwe hardeschijf in mijn dm800 geplaats en geformatteerd,nu zie ik hem staan onder device manager  maar zodra ik op wil nemen met de rode knop is de disk too small 100 mb en als ik onder het knopje video kijk staat daar het standaard verhaal van  16 mb terwijl er een schijf van 1 TB in zit
ik ben er een hele dag mee bezig geweest dus ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen

alvast bedankt


duchi


Ik neem aan dat je Enigma 2 draait en hieronder de HDD heb geformateerd.
Heb je daarna een directorie met de naam movie aangemaakt?
Sommige images willen ook nog dat je de HD labeld met de naam RECORD.
Probeer eens wat te kopiëren via ftp(DCC).

Offline duchi74

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

zie hdd maar opnemen gaat niet
« Reactie #2 Gepost op: 30-12-2010, 22:15:52 »
Citaat van: Bulldozer1956;41280
Ik neem aan dat je Enigma 2 draait en hieronder de HDD heb geformateerd.
Heb je daarna een directorie met de naam movie aangemaakt?
Sommige images willen ook nog dat je de HD labeld met de naam RECORD.
Probeer eens wat te kopiëren via ftp(DCC).


Bedankt voor je info maar nu blijkt dat de hardeschijf kapot was
ik heb nu een nieuwe besteld dus we wachtewn af misschien is het dan een fluitje van een  cent

gr duchi

Offline piet12

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 56
  • Karma : +0/-0

zie hdd maar opnemen gaat niet
« Reactie #3 Gepost op: 01-01-2011, 21:33:10 »
Ik vermoed dat je disk helemaal niet kapot is maar gewoon weg nog niet gemount.
Waarschijnlijk ga je dadelijk met je nieuwe disk hetzelfde probleem krijgen.
Hoop het niet voor je hoor :)

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

zie hdd maar opnemen gaat niet
« Reactie #4 Gepost op: 02-01-2011, 00:03:43 »
Dat klopt... Je HD is niet stuk. Als je met Gemini werkt moet je hem formatteren en dan mounten.
Dat is de reden dat ie aangaf je HDD is niet groter 100 MB.

Andere images zoals Dream Elite en PLI ben je er al met alleen formatteren...


Gr.

Offline duchi74

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

zie hdd maar opnemen gaat niet
« Reactie #5 Gepost op: 15-01-2011, 09:19:49 »
Citaat van: halloa;41321
Dat klopt... Je HD is niet stuk. Als je met Gemini werkt moet je hem formatteren en dan mounten.
Dat is de reden dat ie aangaf je HDD is niet groter 100 MB.

Andere images zoals Dream Elite en PLI ben je er al met alleen formatteren...


Gr.


HDD was wel degelijk kapot formatteren via de pc was ook niet mogenlijk  bij 3 % begon dat ding verschrikkelijk te brommen heb hem een uur laten draaien maar bleef op 3% staan ik heb een nieuwe besteld en geformateerd zoals ik dus al wilde doen de HDD in de dm gezet en wat denk je draaien als een tiertelier

bedankt allemaal

gr duchi74
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG