Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


05-12-2020, 12:36:35


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Zenders Definitief Wissen!  (gelezen 3407 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline DB7020

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +10/-0

Zenders Definitief Wissen!
« Gepost op: 20-12-2010, 22:03:49 »
Ik vraag me af of het mogelijk is om zenders definitief te wissen uit de gescande zenderlijst, ik bedoel niet uit de boeketten maar uit de totale zenderlijst.

Hij geeft de optie wel aan om ze te wissen maar ze komen elke keer weer terug, na een paar minuten, alsof ik ze opnieuw heb gescant, met zo'n uitroepteken ervoor.

Ik wil namelijk de adult zenders eruit gooien.

Gr.

Offline DB7020

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +10/-0

Niemand??
« Reactie #1 Gepost op: 21-12-2010, 22:53:03 »
Iemand???

Misschien in een bestand via dcc??

Offline halloa

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 253
  • Karma : +13/-0

Zenders Definitief Wissen!
« Reactie #2 Gepost op: 21-12-2010, 23:41:34 »
Citaat van: DB7020;41213
Iemand???

Misschien in een bestand via dcc??


Dreambox is na mijn weten niet mogelijk. Je zou de transponder moeten verwijderen zodat ie hem niet scant en niet terug komt.


Gr.

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

Zenders Definitief Wissen!
« Reactie #3 Gepost op: 22-12-2010, 19:09:45 »
Citaat van: halloa;41214
Dreambox is na mijn weten niet mogelijk. Je zou de transponder moeten verwijderen zodat ie hem niet scant en niet terug komt.


Gr.

Probeer dit eens:
Nieuwe satellites.xml downloaden vanaf http://satellites-xml.eu/ scannen en na het scannen de stroom er, een paar minuten, echt af(stekker eruit) en opnieuw starten.

Anders zit er niets anders op dan opnieuw flashen.

Offline edbe72

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 145
  • Karma : +11/-1

Zenders Definitief Wissen!
« Reactie #4 Gepost op: 23-12-2010, 11:25:47 »
denk dat het niet mogelijk is....
als je opnieuw gaat scannen dan leest hij alle transponders die er zij en daar kan je er niks aan doen...
deze zou je wel kunnen verwijderen, maar daarna zal je alleen nog maar handmatig moet gaan scannen.
DM8000 & DM7025+ ( te koop )

Offline DB7020

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 27
  • Karma : +10/-0

Wissen
« Reactie #5 Gepost op: 03-01-2011, 23:24:38 »
Ja ze blijven toch terugkomen met een uitroepteken zonder dat ik hem opnieuw laat scannen, het zal wel niet gaan volgens mij.
Toch bedankt voor de reacties.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`