Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


22-10-2020, 00:07:29


Pagina's: [1]

Auteur Topic: dreambox500c  (gelezen 2789 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jamal14

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 21
  • Karma : +10/-0

dreambox500c
« Gepost op: 19-11-2010, 21:33:24 »
probleempje met de dcc : telenet blijft rood  en ik kan geen ftp openen ikwil nieuwe clijn invoeren maar het lukt niet.
kan iemand mij vertellen wat ik moet doen..

Offline edbe72

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 145
  • Karma : +11/-1

dreambox500c
« Reactie #1 Gepost op: 20-11-2010, 21:30:49 »
heb je de goede IP adres ingevoerd ??
DM8000 & DM7025+ ( te koop )

Offline jamal14

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 21
  • Karma : +10/-0

dreambox500c
« Reactie #2 Gepost op: 20-11-2010, 22:18:58 »
ip adres is goed ingevoerd , maar geeft aan Telnet notConnected.

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

dreambox500c
« Reactie #3 Gepost op: 21-11-2010, 15:34:47 »
Citaat van: jamal14;40891
ip adres is goed ingevoerd , maar geeft aan Telnet notConnected.

In een dosbox(uitvoeren-cmd) het commando:

ping xxx.xxx.xxx.xxx

geven.
xxx = is je ipadres van de box
Als het goed is krijg je dan response. zo niet zit er iets mis in het ipadres of de bekabeling.

Verder kijken of de router is aangevinkt in DCC en deze ook het juiste ip-adres heeft.
Je kan ook DCC laten zoeken naar beschikbare verbindingen.
Anders is er iets met je kabels.
« Laatst bewerkt op: 21-11-2010, 15:37:00 door Bulldozer1956 »

Offline jamal14

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 21
  • Karma : +10/-0

dreambox500c
« Reactie #4 Gepost op: 21-11-2010, 16:29:52 »
Bedankt voor je hulp maar helaas pindakaas lukt het nog steeds niet... alles loopt goed maar in dcc zegt ie dat er voor telnet een verkeerde login is gegeven ... ????? hoe dat komt weet ik ook niet .. weet je misschien hoe ik dit oplos ..? :mad:

alvast bedankt gr jamal

Offline edbe72

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 145
  • Karma : +11/-1

dreambox500c
« Reactie #5 Gepost op: 21-11-2010, 18:39:35 »
dan denk ik dat het aan de bekabeling ligt, check die even na !
DM8000 & DM7025+ ( te koop )

Offline Bulldozer1956

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 92
  • Karma : +10/-0

dreambox500c
« Reactie #6 Gepost op: 22-11-2010, 17:54:27 »
Citaat van: jamal14;40894
Bedankt voor je hulp maar helaas pindakaas lukt het nog steeds niet... alles loopt goed maar in dcc zegt ie dat er voor telnet een verkeerde login is gegeven ... ????? hoe dat komt weet ik ook niet .. weet je misschien hoe ik dit oplos ..? :mad:

alvast bedankt gr jamal


Dan klopt je login of wachtwoord niet. Zou root / dreambox moeten zijn.
Beste opnieuw flashen.:smile:

Offline salvadorjuan

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

Help!
« Reactie #7 Gepost op: 01-12-2010, 21:04:56 »
Ik heb ook zoiets, kabel doorgemete en is goed, het heeft gewerkt, in de dreambox zet ik als IP-adres 192.168.x.xx, en als me DCC laat zoeken geef het adres van de router, dus router en Dreambox hebben volgens DCC het zelfde IP-adres, hoe kan ik dit oplossen?
al fast bedankt voor jullie reacties.
Salvadorj.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG