Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-09-2018, 07:12:56

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: topfield TF5000PVR  (gelezen 3458 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline hendrik1963

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

topfield TF5000PVR
« Gepost op: 08-11-2010, 22:19:18 »
onlangs wil mijn topfield niet meer opnemen kan iemand vertellen hoe dit kan, balkje in menu recording is grijs en naar mijn weten niet eerder gezien

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1485
  • Karma : +4/-1

topfield TF5000PVR
« Reactie #1 Gepost op: 09-11-2010, 18:24:39 »
Je hebt een kapotte harddisk!!!

Je zou naar de computer winkel kunnen gaan voor een nieuwe IDE harde schijf of misschien heb je nog wel ergens een oude HDD liggen.

Stekker eruit, schroeven aan de zijkant en achterkant eruit en je tilt zo de deksel eraf. Dan de bracket losschroeven en je monteerd daarna zo weer de nieuwe  hdd erin.
w w w . s a t o n l i n e . t  v

Offline ruud18

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

harddisk defect?????
« Reactie #2 Gepost op: 19-08-2011, 13:17:53 »
Citaat van: hendrik1963;40813
onlangs wil mijn topfield niet meer opnemen kan iemand vertellen hoe dit kan, balkje in menu recording is grijs en naar mijn weten niet eerder gezien


OK, harddisk defect?
Maar nu heb ik ook horen zeggen dat dit kan komen door een defecte voeding??
Wie weet hier meer van en hoe kan ik dit meten of zo!!
Anders is de nieuwe harddisk weer snel defect lijkt mij.
Ik heb namelijk de zelfde klacht.

alvast bedankt voor de reactie.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1485
  • Karma : +4/-1

topfield TF5000PVR
« Reactie #3 Gepost op: 19-08-2011, 13:51:52 »
Het kan zijn dat er Elco's defect zijn in je voeding. Voor niet electronicussen onder ons kan je kijken of op het kleine printje naast de grote printplaat elco's zitten die aan de bovenkant bol staan. Deze zijn 99,9 % zeker defect, maar ze hoeven miet persé bol te staan om defect te zijn.

Ik meet ze zelf trouwens met apparatuur of ze defect zijn.  Mijn advies is dan ook als jezelf NIET de kennis hebt dit op te lossen iemand te zoeken die dit wel kan. ......  Ik kan je wel helpen maar ik weet niet waar je woont.
w w w . s a t o n l i n e . t  v

Offline ruud18

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

topfield TF5000PVR
« Reactie #4 Gepost op: 19-08-2011, 18:47:13 »
Ridderkerk.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief