Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

20-07-2019, 09:50:53

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Soms geen geluid op diverse Zenders DM800 HD  (gelezen 3196 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jpoelie

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 66
  • Karma : +11/-0

Soms geen geluid op diverse Zenders DM800 HD
« Gepost op: 06-11-2010, 11:48:14 »
Hallo,

Ik heb een DM800 HD, en soms heb ik op diverse zenders geen geluid.
Dit wisselt soms, het blijft niet continue op de zelfde kanalen.
Het is verschillend.


Waar kan dit aan liggen??

Offline edbe72

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 145
  • Karma : +11/-1

Soms geen geluid op diverse Zenders DM800 HD
« Reactie #1 Gepost op: 06-11-2010, 12:54:08 »
welke image heb je ?? kijk je via kaart of cs.
DM8000 & DM7025+ ( te koop )

Offline Fritura

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 44
  • Karma : +10/-1

Soms geen geluid op diverse Zenders DM800 HD
« Reactie #2 Gepost op: 06-11-2010, 12:56:45 »
Misschien aan je Image of je instellingen.(AC3)
Ik heb er ook last van gehad en moest regelmatig opnieuw de dream opstarten.
Wat voor Image gebruik je nu?
Ik heb met Newnigma2 problemen gehad maar sinds ik de laatste Open Pli gebruik loopt ie als een zonnetje.
Misschien voor jou ook het proberen waard.
Groeten

Offline jpoelie

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 66
  • Karma : +11/-0

Soms geen geluid op diverse Zenders DM800 HD
« Reactie #3 Gepost op: 09-01-2011, 17:26:16 »
Heb nu ook Open Pli erop gezet.
Maar nu kan voor problemen met Transponder 18 (369.000 Mhz) Ziggo Cogas (9004)
Daar blijft hij hangen met scannen.

In deze transponder zitten :

RTL 4 HD
Boomerang
Cartoon Network

Wie kan me helpen of wat doe ik verkeerd

Offline han

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +0/-0

Ber te hoog
« Reactie #4 Gepost op: 24-02-2011, 10:35:16 »
Kijk eens naar je ber, is die hoog of zie je die oplopen? als je een getal bij je ber hebt staan dan gaat het ook mis dan moet je het kabel signaal verbeteren.

suc6
Han
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief