Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

08-12-2019, 07:20:14

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: topfield  (gelezen 3309 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline harrydinxper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

topfield
« Gepost op: 08-10-2010, 22:18:21 »
Ik heb een topfield 7700hsci
wie weet hier raad mee hij zoekt alleen maar radiozenders als ik de zenderlijst opnieuw wil inladen
groet harry:mad:

Offline gennep

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

topfield
« Reactie #1 Gepost op: 09-10-2010, 11:58:36 »
je hebt waarschijnlijk 3000 televisiezenders ingeladen hij kan namelijk maar 3000 tv zenders laden;)

Offline harrydinxper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

topfield
« Reactie #2 Gepost op: 09-10-2010, 18:56:06 »
bedankt voor de tip
zou kunnen maar hoe verwijder je de overtollige uit de huidige zenderlijst
harry:wub:

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

topfield
« Reactie #3 Gepost op: 10-10-2010, 11:40:41 »
Durf je het aan de ontvanger terug naar fabrieksinstellingen te zetten ???

Je moet hierna wel alle gegevens terug invoeren zoals Diseqc , vast/draaibaar, tv mode.  Is wel te doen hoor!

Offline harrydinxper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

topfield
« Reactie #4 Gepost op: 10-10-2010, 20:46:02 »
Dank mr Sat
nog een vraag als je teruggaat naar de fabrieksinstellingen is alles dan gewist, hoe gaat het met het opnieuw zoeken van zenders?

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

topfield
« Reactie #5 Gepost op: 10-10-2010, 21:46:59 »
Yep, alles is dan gewist incl ALLE zenders.

Wat voor schotel heb je?? Draaibaar? Vast?? Hoeveel lnb's???

Offline harrydinxper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 9
  • Karma : +10/-0

topfield
« Reactie #6 Gepost op: 12-10-2010, 21:57:46 »
mr.
ik heb een vaste schotel duo lnb

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

topfield
« Reactie #7 Gepost op: 13-10-2010, 15:47:26 »
Nou dan zou ik het sowieso doen!

1) Fabrieksreset uitvoeren

2) Check eerst onder menu (schotel)instellingen of je diseqc goed is ingevuld. 2 LNB's = 2 diseqs:

Om signaal van de satellieten goed te ontvangen

Signaal parameters

bij astra 19 moet staan

12515
hor
22000
5/6

Bij 23.5 moet staan
11914
hor
27500
3/4


3) het snelste zoeken kan met "fastscan!"  LET WEL dan moet het de goedgekeurde versie zijn.  http://www.bombeeck.nl/Service/Topfield/index.html

Anders op een frequentie zoals hierboven vermeld bijv. 12515 op NIT laten zoeken . Rest van de kanalen laten zoeken op FTA op ALLE frequenties en satellieten. Dan blijf je ook verlost van de meeste gecodeerde zenders die toch niet zichtbaar zijn.

4) klaar!
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief