Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


18-09-2020, 16:30:19

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Mvision S5 howto cccam  (gelezen 6071 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline dweebdogg

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Gepost op: 25-08-2010, 00:58:36 »
Ik heb zojuist de laatste software van gxmax geïnstalleerd.
Er zit nou de mogelijkheid bij om cccam te gebruiken.
Kan iemand mij uitleggen hoe ik deze optie juist kan instellen en gebruiken?

Bij voorbaat dank.

Offline bmw330

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

cccam s serie
« Reactie #1 Gepost op: 25-08-2010, 01:43:35 »
ik wil je het best uitleggen maar!!

het loopt verre van optimaal
ben er een paar dagen mee bezig geweest en het wachten is op een nieuwe update,
heel veel freezes en vastlopers.
heb het op drie boxen uitgetest, ook met diverse cccam versies 2.11 tot en met 2.14

Het begin is er, maar het werkt nog lang niet goed!!

Offline dweebdogg

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Reactie #2 Gepost op: 26-08-2010, 01:14:22 »
Ik ben er helemaal nog niet mee bekend en ben toch benieuwd hoe het werkt.
Zou je mij wat meer info kunnen geven :dope:

Offline bmw330

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Reactie #3 Gepost op: 26-08-2010, 01:46:42 »
je moet wel een connectie hebben met een server.
dus iemand die iets met je wil delen,is dit niet het geval, dan kan je er eerst niks mee
netwerkinstellingen
dream
cccam
ipnummer of naam van de server opgeven
naam
wachtwoord

Offline dweebdogg

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Reactie #4 Gepost op: 26-08-2010, 12:48:24 »
Ik heb een c: line van iemand gekregen om te testen of de verbinding werkt.
Maar ik weet niet precies hoe ik het moet invullen zal even een voorbeeld geven:
c: xxxx.gotdns.com 11120 yagmur25 y0gm8r25
Wat vul ik waar in ?

Offline bollie

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Reactie #5 Gepost op: 06-10-2010, 20:00:48 »
Citaat van: dweebdogg;39878
Ik heb een c: line van iemand gekregen om te testen of de verbinding werkt.
Maar ik weet niet precies hoe ik het moet invullen zal even een voorbeeld geven:
c: xxxx.gotdns.com 11120 yagmur25 y0gm8r25
Wat vul ik waar in ?


Hallo daar Ik ben aan het testen en ik ondervind alleen problemen met tvvlaanderen canaaldigitaal (seca3) alle andere verlopen vlot zonder freezes en vastlopers.

En ja even wachten op nieuwere software

Op Film1 , film2 en film3 lopen vlot

Greetings

Offline bollie

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

cccam
« Reactie #6 Gepost op: 16-10-2010, 10:33:33 »
Hi ik heb ook getest en het loopt inderdaad verre van goed.

Ik ga hier proberen de server (dm7020 cccam v2.0.9 proberen want de eerste mvision hd300net liep als een trein met de versie 2.0.9 van de server maar na een update van de firmware van de hd300 werkt hij nu ook met versie 2.1.4.

Als je wil kan ik het met jullie testen

Ik laat u eens iets weten als het lukt

Groeten

Offline bollie

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

CCCam
« Reactie #7 Gepost op: 25-10-2010, 19:29:23 »
Hallo even de nieuwe soft geinstallerd op de mvision en ik moet zeggen geen freezes en vastlopers meer nu nog de verschillende cccamversies testen van de server
 om alles open te krijgen franse kanalen en duitse blijven zwart

Groeten

Offline bollie

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

update
« Reactie #8 Gepost op: 26-10-2010, 19:35:40 »
Citaat van: bollie;40642
Hallo even de nieuwe soft geinstallerd op de mvision en ik moet zeggen geen freezes en vastlopers meer nu nog de verschillende cccamversies testen van de server
 om alles open te krijgen franse kanalen en duitse blijven zwart

Groeten


ok alles loopt vlot even aan de server vragen of hij cccam versie 2.1.1 lopen heeft dan verloopt alles naar wens, alles open

groeten van hieruit

Offline dweebdogg

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Reactie #9 Gepost op: 15-11-2010, 12:17:12 »
Hi bollie, je bent goed bezig respect!!!
Ik heb gister de laatste update voor de mvision s5 geïnstalleerd en was benieuwd of ik een test lijntje van je kon krijgen :smile:

Offline hansdc

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

versie
« Reactie #10 Gepost op: 19-12-2010, 17:32:45 »
met welke versie werkt de mvsion st5 nu goed?

ik draai nu cccam 2.0.11 maar daar heb ik veel freezes zowel lokaal als hop 1 en 2 met canal digitaal?


weet iemand dit?

alvast bedankt.

Offline xboksjan

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +0/-0

help me pls
« Reactie #11 Gepost op: 25-12-2010, 16:11:53 »
Welke satelliet tuner is nu het beste om te gebruiken.
« Laatst bewerkt op: 24-01-2011, 18:20:17 door xboksjan »

Offline dweebdogg

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

Mvision S5 howto cccam
« Reactie #12 Gepost op: 12-01-2011, 02:46:46 »
Ik heb ook een Mvision S5 en was benieuwd of cccam nou eindelijk werkt zonder freezes?
Zijn er nog aanbieders van cccam in de huis die mij een testlijntje kunnen sturen ?
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG