Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


02-03-2021, 21:44:05

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: mvision hd200 combo  (gelezen 3917 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline snijdelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

mvision hd200 combo
« Gepost op: 19-07-2010, 13:08:02 »
wie heeft er ook last van de nieuwe update voor de mvision hd200 combo sw463 bij mij gaat het fout bij het over schakelen van een hd kanaal naar een ander kanaal geeft dan gecodeerd aan moet dan de kaart er uit halen en er weer in maar bij het er uit halen gaat hij boeten heb ook al weer de oude sw er in gezet maar dat helpt niet wie weet wat ik nu nog kan doen
mvision hd300 combo net/mvision 7000+/xtreme/

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

mvision hd200 combo
« Reactie #1 Gepost op: 19-07-2010, 17:56:34 »
Citaat van: snijdelaar;39531
wie heeft er ook last van de nieuwe update voor de mvision hd200 combo sw463 bij mij gaat het fout bij het over schakelen van een hd kanaal naar een ander kanaal geeft dan gecodeerd aan moet dan de kaart er uit halen en er weer in maar bij het er uit halen gaat hij boeten heb ook al weer de oude sw er in gezet maar dat helpt niet wie weet wat ik nu nog kan doen




Dat is geen firmwareprobleem maar een hardwareprobleem. Om precies te zijn twee elco's die de geest geven. Even naar een reparateur of je dealer om het op te lossen.

Offline snijdelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

mvision hd200 combo
« Reactie #2 Gepost op: 19-07-2010, 23:43:55 »
Citaat van: MrSat;39532
Dat is geen firmwareprobleem maar een hardwareprobleem. Om precies te zijn twee elco's die de geest geven. Even naar een reparateur of je dealer om het op te lossen.


weet je welke eloc's ? heb ik ook een keer in mijn 7000+ vervangen die gaf toen strepen
mvision hd300 combo net/mvision 7000+/xtreme/

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

mvision hd200 combo
« Reactie #3 Gepost op: 20-07-2010, 00:45:00 »
1000 uf 25V
1000 uf 10 V
100 uf 25V

Weet even niet de posities meer.  Als je een foto post zal ik wel aangeven welke het zijn.

Offline snijdelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

mvision hd200 combo
« Reactie #4 Gepost op: 20-07-2010, 22:38:41 »
Citaat van: MrSat;39540
1000 uf 25V
1000 uf 10 V
100 uf 25V

Weet even niet de posities meer.  Als je een foto post zal ik wel aangeven welke het zijn.


bedankt voor je antwoord maar ik hem naar de winkel gebracht ik had de bon op gezocht en er zat nog garantie op
zij zijden ook een hardware probleem maar toch bedankt
mvision hd300 combo net/mvision 7000+/xtreme/

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

mvision hd200 combo
« Reactie #5 Gepost op: 20-07-2010, 23:14:49 »
Asl ze hem open maken kijk je maar eens naar de elco's op de powersupply print. Zullen wel bol aan de bovenkant staan! ;-)  Hopelijk lossen ze het snel voor je op.

Offline Hulst

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 6
  • Karma : +10/-0

Hd200
« Reactie #6 Gepost op: 25-07-2010, 18:25:10 »
Citaat van: MrSat;39545
Asl ze hem open maken kijk je maar eens naar de elco's op de powersupply print. Zullen wel bol aan de bovenkant staan! ;-)  Hopelijk lossen ze het snel voor je op.


Ik heb het zelfde probleem sinds 14 dagen nadat ik de software 62 en 63 had geinstaleerd.
Ik heb al een keer een andere ontvanger gehad van mijn daeler omdat toen ook steeds alles blokkeerde. Nu dus weer dit probleem, ik word langzaam een beetje zat van MVISION.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

mvision hd200 combo
« Reactie #7 Gepost op: 26-07-2010, 14:41:33 »
Ga naar je dealer en laat hem de power supply nakijken of beter repareren!!!!!

Offline snijdelaar

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 12
  • Karma : +10/-0

mvision hd200 combo
« Reactie #8 Gepost op: 02-08-2010, 12:16:08 »
Citaat van: MrSat;39574
Ga naar je dealer en laat hem de power supply nakijken of beter repareren!!!!!


heb de 200hd  maar ingeruild voor een 300 combo net ,trouwens de 200 hd was goed gemaakt wat je al zij de voeding
mvision hd300 combo net/mvision 7000+/xtreme/
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


Archief

Buy this premium domain L8R.ORG