Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België

05-12-2019, 22:53:48

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: Geen beeld wel geluid op de HD kanalen  (gelezen 14347 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline suus84

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

Geen beeld wel geluid op de HD kanalen
« Gepost op: 01-06-2010, 20:29:08 »
hallo, weet iemand hoe ik weer beeld kan krijgen op de hd kanalan zoals ARTE hd, ARD hd. Ik heb alleen geluid en zwart beeld. De receiver is SAB ultimate hd super plus.

groetjes suus

Offline Marcel T

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 4
  • Karma : +10/-0

het zelfde
« Reactie #1 Gepost op: 21-04-2011, 16:04:31 »
Citaat van: suus84;39324
hallo, weet iemand hoe ik weer beeld kan krijgen op de hd kanalan zoals ARTE hd, ARD hd. Ik heb alleen geluid en zwart beeld. De receiver is SAB ultimate hd super plus.

groetjes suus


Hallo suus,
Ik zit met het zelfde probleem maar dan met een Titan 1 HD en heb ook al een topic gestart.
Tevens heb ik een mail gestuurd naar SAB zelf.
Wordt een beetje vervelend :(

Gr. Marcel

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1490
  • Karma : +4/-1

Geen beeld wel geluid op de HD kanalen
« Reactie #2 Gepost op: 22-04-2011, 10:49:01 »
wat ik niet begrijp is dat je niet eerst je leverancier aanspreekt op dit probleem. Hij is degene met ervaring toch?

Offline Julius

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 26
  • Karma : +10/-0

Geen beeld wel geluid op de HD kanalen
« Reactie #3 Gepost op: 26-04-2011, 16:45:52 »
Citaat van: MrSat;42346
wat ik niet begrijp is dat je niet eerst je leverancier aanspreekt op dit probleem. Hij is degene met ervaring toch?


Ik denk dat dit een "aankoop internet geval" is:D:D

Offline pligneel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

Re: Geen beeld wel geluid op de HD kanalen
« Reactie #4 Gepost op: 21-06-2013, 08:35:02 »
Ik heb een sab unix triple hd en had ook dergelijk probleem... Check eens wat je gebruikt bij AV uitgang... Als je daar Dolby gebruikt kun je problemen hebben met geluid/beeld... (bij mij was het toch zo)...

Offline satboxman

  • Premium gebruiker
  • ****
  • Berichten: 65
  • Karma : +11/-0

Re: Geen beeld wel geluid op de HD kanalen
« Reactie #5 Gepost op: 19-08-2013, 09:00:18 »
Zit er wel de laatste software in ? sluit aan op modem en laad die dan.via menu het internet kiezen en dan automatisch kiezen.ook kan je manueel op de remote scart of hdmi kiezen ,(domme functie overigens).en ook kan de hdmi kabel slecht contact maken in de box of tv.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`