Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


23-09-2020, 18:22:24


Pagina's: [1] 2

Auteur Topic: mvision 300hd  (gelezen 9128 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jessy

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 13
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Gepost op: 05-02-2010, 07:44:45 »
Is de 300hd een goede sat ontvanger?En werkt deze ook met cardsharing?
En is de kwaliteit/gebruikersgemak tevergelijken met een dreambox dm 800hd?
Leek me wel een leuk alternatief voor de dm 800!
Alvast bedankt voor jullie meningen!!
Gr jess

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

mvision 300hd
« Reactie #1 Gepost op: 05-02-2010, 08:25:38 »
Citaat van: jessy;38127
Is de 300hd een goede sat ontvanger?En werkt deze ook met cardsharing?
En is de kwaliteit/gebruikersgemak tevergelijken met een dreambox dm 800hd?
Leek me wel een leuk alternatief voor de dm 800!
Alvast bedankt voor jullie meningen!!
Gr jess


de m-vision hd300 net is een perfecte ontvanger en heeft ook cc cam aan boord net als een dreambox.er kunnen 8 sharing adressen ingevuld worden.
de tuner is beter als van de dreambox 800hd.
het gebruikers gemak is ook beter want je kunt alles on screen invullen je hebt bij deze ontvanger geen computer nodig

Offline jessy

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 13
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #2 Gepost op: 05-02-2010, 21:15:38 »
Citaat van: zappsat;38129
de m-vision hd300 net is een perfecte ontvanger en heeft ook cc cam aan boord net als een dreambox.er kunnen 8 sharing adressen ingevuld worden.
de tuner is beter als van de dreambox 800hd.
het gebruikers gemak is ook beter want je kunt alles on screen invullen je hebt bij deze ontvanger geen computer nodig


Bedankt voor je reactie,Dus deze ontvanger met een payserver is geen probleem, en als ik het goed begrijp dan is de beeldkwaliteit beter als de dreambox 800hd?En wat bedoel je met on screen invullen?En zijn er ook alternatieve images voor, net als voor de dreambox?
Gr.jess

Offline jessy

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 13
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #3 Gepost op: 06-02-2010, 19:58:02 »
Zal een beetje uileggen wat mij bedoeling is! Ik heb nu een dm500 met en kijk via een payserver.Ik zou ook graag de Hd zenders willen bekijken,en vraag me dan ook af of ik dan aan de mvision 300hd net genoeg heb? Aangezien deze een stuk goedkoper is als de dreambox 800HD,of ik moet voor een clone gaan,maar dat lijkt me niet zo'n goed idee!
Dus zou het een goede keus zijn,of toch maar door sparen voor de Dreambox 800HD?
Gr' Jess

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

mvision 300hd
« Reactie #4 Gepost op: 07-02-2010, 10:41:21 »
Citaat van: jessy;38149
Zal een beetje uileggen wat mij bedoeling is! Ik heb nu een dm500 met en kijk via een payserver.Ik zou ook graag de Hd zenders willen bekijken,en vraag me dan ook af of ik dan aan de mvision 300hd net genoeg heb? Aangezien deze een stuk goedkoper is als de dreambox 800HD,of ik moet voor een clone gaan,maar dat lijkt me niet zo'n goed idee!
Dus zou het een goede keus zijn,of toch maar door sparen voor de Dreambox 800HD?
Gr' Jess


je hebt genoeg aan de hd300net.
en nee hiervoor zijn geen alternatieve images beschikbaar.alleen de software word ondersteunt door ons via gxmax.com.

Offline hanzie

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +0/-0

mvision 300hd
« Reactie #5 Gepost op: 28-02-2010, 12:35:23 »
Wie heeft er nog meer info over deze ontvanger.

Hanzie

Offline delagroov

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 1
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #6 Gepost op: 16-04-2010, 14:24:37 »
Ik heb ook wel interesse, maar ik vraag me af of mijn CD smartcard ook werkt in de smartcard reader.

Weet iemand of dat werkt.

Ik heb ook een dreambox met ccam.
Als ik de Mvision 300hd als client gebruik(interne share) werkt dit dan goed, zonder freezes te geven?
« Laatst bewerkt op: 16-04-2010, 20:31:18 door delagroov »

Offline safariman

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

sharing?
« Reactie #7 Gepost op: 27-04-2010, 07:53:44 »
Heb ook een 300 hd draaien. perfekt beeld. Wel wat langzaam in het zappen. Maar verder niets op aan te merken.
ben met de cccam ingelogd op de server van zappsat. Dat werkt perfekt. Helaas heb ik dan alleen alle Nederlandse zenders.
Heb ook een andere server geprobeert. Een met vele providers meer (oa. vlaanderen, c+fr, D+,sky Germany).
Maar na een dikke tien minuten krijg ik steeds elke halve minuut freezes.
Kan aan de hd 300 liggen of aan de server. Iemand een idee om dit te verhelpen?
Wie weet er een goede server voor de buitenlandse providers?

Offline sevensheaven

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #8 Gepost op: 29-04-2010, 11:15:38 »
hoi...

volgens betrouwbare bronnen,zijn ze met een update bezig,om het freeze probleem op te lossen.
dit heeft nu de hoogste prioriteit.het schijnt dat hij niet goed connect met een cccam 2.14 server...ze zijn er mee bezig.

nu is het bagger,en ik overweeg om hem terug te brengen,want heb hem net 2 dagen(de 300 hd combo net).

verder kan je de cccam.cfg gewoon via usb inladen,zodat je niet een uur bezig bent,met het onscreen invullen van alle c lijnen.

mvg stef

Offline safariman

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #9 Gepost op: 30-04-2010, 07:35:28 »
Dat betekend dus gewoon afwachten en maar hopen dat het opgelost wordt.
Heb me laten informeren dat als je het op hop1 binnen krijgt wel naar behoren werkt.
Weet iemand servers die mij de franse, duitse en spaanse op hop1 kunnen laten binnen krijgen?

grts,
safariman

Offline safariman

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #10 Gepost op: 07-05-2010, 18:48:14 »
Ben een paar dagen in de weer geweest met een free server. We zijn er achter gekomen dat de freezes idd. komen doordat de cccam versie in de mvision 2.0.11 is. De gene die de server beheert heeft 2 aanpassingen gedaan. Ten eerste heeft ie een nieuwe router bij hem geplaatst. Een netgear wgr614 van 15 euries en laat hij zijn cam ook op 2.0.11 draaien. Sinds die tijd geen freezes meer en een genot om met m´n Mvision europa door te zappen.
Bij een andere freeserver heb ik nog wel veel freezes. Dus het lijkt er op dat dit de oplossing is. In ieder gevel tot de softwaremakers van Mvision met een betere cccam versie komen.

Offline bollie

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 10
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #11 Gepost op: 08-05-2010, 11:40:38 »
Waarom betalen als het gratis kan

greetz Bollie

DM7020
DM800HD PVR
13-19-23-28 dish

Offline sevensheaven

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 11
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #12 Gepost op: 08-05-2010, 12:39:26 »
waar kan dat dan bollie?..evt info per pm

bedankt....

stef

Offline safariman

  • Reguliere gebruiker
  • **
  • Berichten: 20
  • Karma : +10/-0

mvision 300hd
« Reactie #13 Gepost op: 19-05-2010, 21:55:22 »
Citaat van: sevensheaven;39164
waar kan dat dan bollie?..evt info per pm

bedankt....

stef

Bij mij doen `s avonds van af 20.00 uur Ned1hd en rtl4hd en éénhd het niet. Overdag wel maar ´savonds niet. Is dit een probleem aan mijn kant of hebben anderen hier ook last van? `s Avonds geeft deze transponder aan ¨geen signaal¨

Offline alain

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1810
  • Karma : +5/-0

mvision 300hd
« Reactie #14 Gepost op: 20-05-2010, 18:36:07 »
ooh,dan ben ik niet de enige die daar last van heeft
dus ik heb er ook last van,is mij een raadsel hoe dat kan
eenhd kan je ook zien onder de naam test1 hd in je kanalen lijst en deze werkt wel heel de dag
Pagina's: [1] 2
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`