Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


07-03-2021, 15:55:47

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: topfield 5000ci  (gelezen 3526 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline joepidepoepi

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 2
  • Karma : +10/-0

topfield 5000ci
« Gepost op: 30-01-2010, 22:11:55 »
hallo hoe krijg ik nieuwe update van topfield 5000ci?
gr.joepidepoepi

Offline Satboer

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 34
  • Karma : +11/-0

topfield 5000ci
« Reactie #1 Gepost op: 04-02-2010, 01:29:37 »
dit gaat via de satelliet.
Astra 19 oost of de Hotbird,13 oost.
Ergens in het nenu staat update en kies via de satelliet (of was het OTA?)
De rest volgt vanzelf.

Ook kun je de ontvanger met een rs232 nullmodemkabel verbinden met je pc.
Download de software bij topfield en het hiervoor benodigde programma om de pc met de ontvanger te laten communiceren.

Tip: download meteen de settingseditor om je kanaallijst  te backuppen.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1497
  • Karma : +4/-1

topfield 5000ci
« Reactie #2 Gepost op: 10-02-2010, 21:43:19 »
De updates van topfield heb ik nog NOOIT op de satelliet gezien.  Beter is zoals aangeven nieuwe firmware te downloaden bij topfield zelf en deze met compter en een RS 232 kabel in te laden in de ontvanger.3

Offline Satboer

  • Super gebruiker
  • ***
  • Berichten: 34
  • Karma : +11/-0

topfield 5000ci
« Reactie #3 Gepost op: 13-02-2010, 23:12:46 »
Citaat van: MrSat;38220
De updates van topfield heb ik nog NOOIT op de satelliet gezien.  Beter is zoals aangeven nieuwe firmware te downloaden bij topfield zelf en deze met compter en een RS 232 kabel in te laden in de ontvanger.3

Ik heb zelf geen Topfield 5000ci,maar ik heb het ooit eens voor een collega gedaan via de satelliet.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`