Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


24-09-2020, 07:33:18


Pagina's: [1]

Auteur Topic: Satbox.nl en Netscape (7)  (gelezen 3511 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Gepost op: 02-05-2004, 23:29:37 »
Leuk om ook lid te worden van een vers en nieuw board,
zelf ben ik al een jaar actief op het bekende s4a.

Tijdens het registratieproces liep ik tegen het probleem op dat bij bevestigen dezelfde pagina bleef staan,
het wit boven en onder aan de pagina werd bij iedere keer bevestigen steeds groter.

Ik gebruik normaal Netscape 7, nu blijkt dat ik met IE6 wel op dit forum me kan registreren.
Ook het inloggen gaat niet met Netscape!

Mogelijk dat hier een oplossing voor kan komen? Er zijn toch vele gebruikers van Netscape
die liever niet twee browsers naast elkaar willen draaien (en zeker geen IE6!)!

In ieder geval bedankt!   :ph34r:

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #1 Gepost op: 06-05-2004, 13:25:58 »
Hoi Harry,

Bedankt voor je bericht. En welkom overigens.
Je probleem is me nog niet bekend maar ik ben bezig om het uit te zoeken.

Hoewel het merendeel van onze gebruikers IE gebruikt wil ik toch niet de Netscape gebruikers uitsluiten. Vroeger was ik ook een grote voorstander van Netscape maar heb dit vanwege beroep moeten laten vallen. IE gaat op den duur toch wel wennen.

Marcus

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #2 Gepost op: 07-05-2004, 23:03:45 »
@Marcus: geen idee of er nu wat veranderd is,
maar heb nu zonder problemen met Netscape 7 kunnen inloggen!

Tenminste dat is nu mogelijk, maar het posten van een bericht vanuit Netscape
lukt me nog niet, het bericht kon ik schrijven, maar niet verzenden. Zelfde probleem als eerder beschreven!

Heel erg bedankt voor de moeite!  :rolleyes:

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #3 Gepost op: 10-05-2004, 14:00:38 »
Overigens heb ik dit en eerder bericht dus gepost in Internet Explorer,
met Netscape gaat dit echt niet, ik krijg dan boven en onder meer witte ruimte,
klik nogmaals op OK krijg ik nog meer witte ruimte!  :(

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #4 Gepost op: 12-05-2004, 10:35:44 »
Er is iemand aan het onderzoeken of dit op te lossen is. Ik ga denk ik zelf maar even netscape installeren om te kijken of ik er ook last van heb.

Hou het nog even vol !!!!

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #5 Gepost op: 12-05-2004, 22:04:17 »
Ja, hoor Marcus! Ik houd het nog wel even uit met IE!   :ph34r:   :rolleyes:

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #6 Gepost op: 12-05-2004, 23:44:45 »
Dat is te hopen....... we willen je niet meer kwijt hier. ;)

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #7 Gepost op: 13-05-2004, 19:03:05 »
Ik heb het ook geprobeerd (netscape 7.1) en helaas hetzelfde probleem. Heb de 'experts' op andere forums geraadpleegd en het blijkt dat netscape wel vaker problemen heeft met bepaalde html tags en bepaalde javascripts.

In technische kringen noemen ze dit een 'known bug'. Ik kan er op dit moment helaas niks aan doen. Netscape is niet meer compatible met de meest gebruikte browser. Opera of Mozilla schijnt er minder moeite mee te hebben. Wellicht een overweging waard.

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #8 Gepost op: 13-05-2004, 23:54:27 »
Ach ja, maakt niet zoveel uit, dit is tot nu toe het enige board waar ik IE
voor op moet starten, maar ja maakt niet uit!

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #9 Gepost op: 14-05-2004, 00:18:06 »
Dan zijn we op een bepaalde manier toch weer bijzonder. ;-)

Ik hoop niet dat je het heel erg vind.

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #10 Gepost op: 15-05-2004, 11:52:16 »
Het is een ramp!

Ach, nee valt wel mee!  

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #11 Gepost op: 15-05-2004, 14:28:05 »
Tja, het is overmacht.... kan er nu echt niks aan doen. Een ander forum script nu inzetten is niet verstandig. Elke grote verandering in het begin van een forum kan fataal zijn.

Marcus

Offline Harry_Nak

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 770
  • Karma : +0/-0
    • http://www.baflo.nu

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #12 Gepost op: 19-05-2004, 20:25:54 »
TEST in Netscape!



Geen idee wat er veranderd is, maar ik kan nu gewoon posten in Netscape,
is de rekening betaald voor de boardsoftware?  :P  :o  B)

Offline marcus

  • Administrator
  • Administrator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 2192
  • Karma : +12/-0

Satbox.nl en Netscape (7)
« Reactie #13 Gepost op: 19-05-2004, 22:01:52 »
Hahaha.... Invision Power Board, de boardsoftware dus.... heeft een free trial. Deze dus.... alleen zit er geen tijdsbeperking op.... De licentie die je er bij kan kopen veranderd niks aan de software, behalve dat helemaal onderaan het :

Powered by Invision Power Board(U) v1.3 Final © 2003  IPS, Inc.
                           
de letter U verdwijnt als je betaald. En je hebt recht op allerlei soorten support. Vooralsnog heb ik nog geen support nodig gehad. Het meeste aan dit script heb ik ook zelf bijgeschreven.

Overigens staat het aanschaffen van een licentie wel op het programma. Maar op dit moment is het gewoon nog niet nodig geweest.

Marcus


P.S. Ben blij dat je nu ook Netscape kan gebruiken.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`