Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


28-09-2020, 15:34:02

`

Pagina's: [1]

Auteur Topic: opwaarderen van de smartcard st5usb  (gelezen 3583 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline heinkel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +11/-0

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Gepost op: 09-10-2009, 20:10:45 »
Hallo satvrienden,even een vraagje over het updaten van de cd smart card.
Ik heb dus een st5 met de laatste firm. van gxmax (6.11 met softcam 1.31)
De update voor manegment komt helemaal niet door en blijft op 1 en de zelfde datum staan
de datum voor cd gaat soms wel verder ,maar als de manegment update blijft staan dan heb ik na verloop van tijd toch een zwart beeld .hebben meer mensen hier last van?
en oja de blokker staat natuurlijk uit.
 Gr. Heinkel

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #1 Gepost op: 09-10-2009, 23:51:55 »
Heb je nog de seca2 of heb je al de nieuwe seca 3 kaart?

Offline zappsat

  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 215
  • Karma : +0/-0

problemen
« Reactie #2 Gepost op: 10-10-2009, 10:55:10 »
Citaat van: heinkel;36523
Hallo satvrienden,even een vraagje over het updaten van de cd smart card.
Ik heb dus een st5 met de laatste firm. van gxmax (6.11 met softcam 1.31)
De update voor manegment komt helemaal niet door en blijft op 1 en de zelfde datum staan
de datum voor cd gaat soms wel verder ,maar als de manegment update blijft staan dan heb ik na verloop van tijd toch een zwart beeld .hebben meer mensen hier last van?
en oja de blokker staat natuurlijk uit.
 Gr. Heinkel



er zijn weer volop problemen met de oude zwarte seca2 kaarten deze keer, bij canal digitaal.bij veel komen de nieuw eupdate pulsen niet fatsoenlijk door.kunt he tbeste een heractivatie signaal via internet doorgeven en dan helaas afwachten.
anders even een email naar mij toe want je hebt uiteindelijk een m-vision dus daar zijn meer mogelijkheden mee om toch beeld te hebben.zappsat@xs4all.nl

Offline heinkel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +11/-0

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #3 Gepost op: 10-10-2009, 12:42:05 »
Ik heb de seca 3 orange kaart ,en ik heb dit probleem ook al eerder gehad met voorgaande
firmware versies .
Ik ga meestal naar de buren ,die hebben mijn philips met origineele firm. staan en 5 min. in dat apparaat en beide updates staan erop (al kan je de managment daar niet zien) ,maar ja
het blijft een vreemde zaak. En @zappsat ja cs zou ook nog kunnen .

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #4 Gepost op: 11-10-2009, 11:25:25 »
Het probleem met de zwarte SECA2 kaarten is idd een groot probleem.

Wordt straks nog leuker als ze bij een groot deel van de zenders het SECA2 signaal binnenkort gaan uitzetten. Blijft over SECA3 ....

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #5 Gepost op: 11-10-2009, 12:50:59 »
ik heb ook de st5 met laatste firmware, en met de nieuwe cd kaart seca 3. gebeurd het met enige regelmaat dat het beeld vastloopt en scramble aangeeft. dit duurt een aantal minuten en daarna is het weer een aantaluren goed.
Dit gebeurd dus sinds ik de nieuwe kaar er in heb.

Meer mensen die dit hebben? of een oplossing weten?

Gert-jan

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #6 Gepost op: 11-10-2009, 13:57:49 »
Wat voor schotel heb je gert jan??   Staat je schotel wel optimaal afgesteld?

Offline supertrooper

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 7
  • Karma : +10/-0

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #7 Gepost op: 11-10-2009, 20:51:30 »
een triax-je 60cm met duo lnb.
naar mijn weten goed afgesteld. het signaal is optimaal bij normale weersomstandigheden.
Maar ook bij goed weer geeft hij regelmatig scramble aan.
Want zodra het hard regent o.i.d. krijg ik normaal gesproken 'geen signaal'in beeld en geen 'scramble'

Gert-jan

Offline heinkel

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 8
  • Karma : +11/-0

opwaarderen van de smartcard st5usb
« Reactie #8 Gepost op: 12-10-2009, 10:33:37 »
Nou Gert Jan,ik heb hier de muli schotel van Technisat (4sats.) en heb nooit problemen met de ontvangst . Jouw probleem licht ergens in de buiten installatie dus kabel .connectors,lnb of de schotel zelf (moet vrij zicht hebben denk aan bomen en wind)
Bij mij is het denk ik een software probleem ,en ik zit er aan te denken hem voor garantie naar de handelaar terug te brengen ,omdat hij met de originele software niet update.

Gr.Heinkel.
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`