Log in of registreer jezelf.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Satbox - Satellietforum voor Nederland & België


18-09-2020, 16:02:57


Pagina's: [1]

Auteur Topic: zwart beeld zelfs geen menu  (gelezen 2404 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline koda1

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

zwart beeld zelfs geen menu
« Gepost op: 30-09-2009, 14:00:21 »
Wie kan me helpen??

Ik heb alleen maar zwart beeld ( wel geluid) als ik op menu druk zie ik dat zelfs niet.
Ik heb een vermoeden dat ik een verkeerde knop heb gedrukt, maar kan nu niet in het menu komen om het te herstellen.
Weet iemand wat ik kan doen?

groetjessss

mischien wel handig als ik even vermeld dat het om een sab explorer cisc gaat.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

zwart beeld zelfs geen menu
« Reactie #1 Gepost op: 30-09-2009, 23:25:58 »
Drie tips:


Zit de scart kabel er niet goed in?

Heb je een andere scart kabel geprobeerd?

Probeer ook eens de modulator aan te sluiten op je TV met een gewone coaxkabel. kanaal daarna opzoeken op je TV en kijk dan nog eens

Offline koda1

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

zwart beeld zelfs geen menu
« Reactie #2 Gepost op: 02-10-2009, 16:12:29 »
Scart kabel is goed heb ik gecontroleerd.
Maar was ook gewoon tv aan het kijken toen ik geen nederlandse zenders meer kon ontvangen, omdat de laatste update van 2005 was, leek het me meest logisch om dat nog een keer te doen. Sindien dus zwart beeld.
Maar in elk geval bedankt voor je tip.

Offline MrSat

  • Global Moderator
  • Super Premium gebruiker
  • *****
  • Berichten: 1495
  • Karma : +4/-1

zwart beeld zelfs geen menu
« Reactie #3 Gepost op: 02-10-2009, 21:15:17 »
Dus als ik het goed begrijp heb je geprobeerd de firmware te upgraden met je computer. Dat is ergens verkeerd gegaan en sindsdien heb je op ALLE zenders (dus ook de Duitse NIET gecodeerde zenders) zwart beeld.

Als dit zo is zal je moeten proberen de ontvanger wederom aan de computer te koppelen en opnieuw de firmware te programmeren met de uploader van SAB naar je ontvanger. Werkt dit niet dan zal je even contact moeten opnemen met SAB in Rotterdam.

Check in ieder geval dan je de JUISTE firmware in de ontvanger programmeerd!!!!

Offline koda1

  • Nieuwe gebruiker
  • *
  • Berichten: 3
  • Karma : +10/-0

zwart beeld zelfs geen menu
« Reactie #4 Gepost op: 04-10-2009, 14:25:24 »
ja dat klopt, heb intussen contact gehad met die mensen in rotterdam, volgens hun is er een voeding kapot en moet ik mijn kastje o9psturen..
Blijf het gewoon heel vreemd vinden dat ik wel geluid heb maar geen beeld. Ben dan een groentje in die dingen haha
Pagina's: [1]
 
Share this topic...
In a forum
(BBCode)
In a site/blog
(HTML)


`